Andrea Bocelli: To je bio samo običan pad s konja

Slavni tenor…

Andrea Bocelli– Dragi moji, znam da ste uplašeni, ali želim da vam kažem da je sada sve u redu. To je bio samo običan pad s konja – naglasio je slavni tenor Andrea Bocelli u obraćanju putem društvene mreže.
Nakon jučerašnjih vijesti o njegovoj nezgodi, slavni tenor Andrea Bocelli poručio je putem društvenih mreža da se dobro osjeća, a nakon Celebrity Fight Night iduća postaja uskoro će biti Zagreb.
Iako je svijet jučer velikom brzinom obišla vijest o padu s konja i hitnoj hospitalizaciji Andree Bocellija, strah da su tenorove ozljede opasne po život srećom se pokazao neosnovanim. Tenor, koji je prošlog tjedna nastupao u rimskom Koloseumu u sklopu humanitarnog događanja Celebrity Fight Night, obožavateljima je uputio umirujuću poruku putem društvenih mreža kako se dobro osjeća.
Andrea Bocelli– U prvom trenutku nas je, priznajemo, preplašila vijest o nezgodi g. Bocellija, no srećom sve je dobro završilo. Njegovi menadžeri javili su nam da je otpušten na kućnu njegu te da nam svima zahvaljuje na brizi. Nove ga poslovne obaveze očekuju – već u ponedjeljak nastupa u Jordanu, a potom slijede pripreme za ostale nastupe, među kojima je i onaj u zagrebačkoj Areni – poručio je Alen Ključe.
Prošlog tjedna Bocelli je nastupio na humanitarnoj gala večeri Celebrity Fight Night, koja već tradicionalno okuplja svjetski poznate osobe, a ove je godine ugostila glazbene zvijezde kao što su Elton John, Steven Tyler, David Foster, Sumi Jo, Chris Botti, ali i hrvatski čelisti 2CELLOS. Snimka Bocellijevog nastupa bit će prikazana večeras putem talijanskog televizijskog kanala Rai Uno.

Foto: Press