fbpx

Besplatan trening: Priprema za odlazak na posao

Zagreb…

posao– Nakon što ste više od godine dana proveli u najljepšem društvu svog malog djeteta, došlo je vrijeme za povratak na posao s dvije uloge koje sada imate: ulogom mame/tate i ulogom zaposlenika – kažu iz centra za edukaciju i savjetovanje Sunce.
Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira, dana 18. rujna 2018. godine od 17.30 do 18.30 sati u Albaharijevoj 2 – Mjesni odbor Knežija, besplatan trening: ‘Priprema za odlazak na posao‘.
Vjerojatno si često, kao roditelj koja se vraća na posao, postavljate pitanja poput:
– Kako ću ja bez djeteta i dijete bez mene?
– Hoću li nakon povratka na posao uspjeti brzo ‘pohvatati’ sve novosti i biti uspješna na radnom mjestu?
– Hoću li znati držati u ravnoteži sve obaveze koje me u danu čekaju, tj. hoću li znati povući granicu između privatnog i poslovnog dijela života?
– Ako ste si i Vi postavili neka od ovih pitanja ili Vam povratak na posao izaziva različite emocije koje biste voljeli s nekim podijeliti, a ujedno dobiti i savjet kako se s njima nositi, dođite na besplatan trening: ‘Priprema za odlazak na posao’ – pozivaju iz centra.
Trening će voditi Maria Tomić Preiner dipl. psihologinja i dipl. socijalna radnica. Prijave za sudjelovanje možete poslati na e-mail [email protected] ili se prijaviti na telefon 092 1710 140.

Foto: Press