fbpx

Božićni poklon obožavateljima: Grupa Silente!

Turneja…

SilenteZa njih kažu da su debitantsko čudo iz Dubrovnika, a prije nekoliko dana su izdali čudesan novi singl prigodnog naziva ‘Čudna ili čudesna‘ koji će biti predstavljen i na 62. izdanju Zagrebačkog festivala. Dubrovačka glazbena atrakcija, grupa Silente u mjesecu darivanja daruje najveći poklon svojim obožavateljima – novi singl i božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu.
Grupa Silente ovogodišnji su dobitnici Porina Silenteza novog izvođača godine te nakon zapaženog uspjeha singla ‘Terca na tišinu‘ i albuma ‘Lovac na čudesa‘ te niza uspješnih koncerata, nastavljaju oduševljavati svoje fanove. Prije par dana izdali su novi singl ‘Čudna ili čudesna’ koji je već pobudio veliki interes, a uskoro najavljuju i videospot za pjesmu. Silente se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo rade na svom novom albumu pod producentskom palicom Nikše Bratoša, a pripremaju i novi videospot za gore spomenuti singl.
Ipak, najvažnija vijest za njihove obožavatelje zasigurno je da uskoro kreću na veliku božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu.
Silente će turneju započeti u Šibeniku na sam Badnjak, a već dan kasnije nastupit će za Božić u Rijeci. Odmah potom Silente stiže u Zadar, a nakon Zadra, božićni Silente seli se u Split gdje ih fanovi već sada s nestrpljenjem očekuju. Na kraju dolaze u Rovinj, gdje će nastupiti u sklopu Rovinj Music Festivala. Veliko finale, kraj turneje i vrlo uspješne godine ovi će talentirani mladi glazbenici obilježiti velikim koncertom na dočeku Nove godine u svom rodnom gradu, Dubrovniku.

Foto: Press