Nagrađujemo čitatelje: KinoKino – ulaznice
Piše: redakcija On 18 ožu., 2016 At 09:36 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

KinoKinoMeđunarodni filmski festival za djecu KinoKino i portal Scena.hr nagrađuju najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za filmove ‘Tajna družina juhograda’ (na rasporedu u subotu 19.ožujka s početkom u 11,00 sati) i ‘Moja sestra mršavica’ (na rasporedu u subotu 19.ožujka s početkom u 15,00 sati).
Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu maila ključnu riječ ‘Kinokino‘, ime i prezime i za koji film želite ulaznice. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila danas 18. ožujka do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni kino Europa uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.
Ovog tjedna održava se prvo izdanje Međunarodnog filmskog festivala za djecu – KinoKino. Najmlađu publiku tijekom pet dana trajanja Festivala, sve do nedjelje, 20. ožujka, razveseljavaju filmski junaci iz gotovo trideset igranih filmova za djecu sa svih strana svijeta: od Švedske i Estonije do Indije i Australije.
Više o filmovima:
Tajna družina juhograda (Estonija, Finska)
Tajna druzina juhogradaSubota, 19. ožujka u 11:00
Oni su hrabri, odani, pustolovni i znatiželjni – a pred njima je dosad najopasnija avantura: njihova četveročlana tajna družina mora obraniti maleni gradić Tartu od tajanstvenog virusa koji odrasle pretvara u djecu. Potraga za eliksirom koji može izliječiti bolest (ali samo ako ga oboljeli primi unutar 24 sata) odvodi ih u bitku s vremenom, prepunu velikih izazova. Na kocki je budućnost njihovog grada i obitelji, ali i njihovog bezbrižnog djetinjstva.

Moja sestra mršavica (Švedska)
Moja sestra mrsavicaSubota, 19. ožujka u 15:00
Stella se nalazi na pragu svijeta adolescencije. Kao i većini mlađih sestara diljem svijeta, starija sestra joj je jedan od najvećih uzora. Međutim, Stellina sestra skriva veliku tajnu koja će polako uzdrmati čitavu obitelj: ona, naime, skriva da boluje od poremećaja u prehrani. Moja sestra mršavica topla je i duboka priča o odrastanju, nesigurnostima, ali i o ljubomori, povjerenju, ljubavi i izdaji.

OBJAVA NAGRADA 18. ožujka 2016. godine:
Nagradu dvije ulaznice za kino predstavu ‘Tajna družina juhograda’ – na rasporedu u subotu 19.ožujka s početkom u 11,00 sati osvojili su Jasna Andrišević Bittner i Karin Werner Klement.
Nagradu dvije ulaznice za kino predstavu ‘Moja sestra mršavica’ – na rasporedu u subotu 19.ožujka s početkom u 15,00 sati osvojili su Sanja Erceg i Maja Husjak.
Ulaznice se podižu na blagajni kino Europa uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr

Foto: Press

comment closed