fbpx

Chefica Ana Grgić u žiriju za najboljeg mladog kuhara na svijetu

Young Chef…

Chefica Ana Grgić predstavljala je Hrvatsku u ulozi članice žirija na prestižnom S. Pellegrino Young Chef

Ana Grgić– S veseljem sam prihvatila poziv S. Pellegrina da na ovom prestižnom događaju predstavljam Hrvatsku kao jedan od članova žirija. Bilo je interesantno naći se ponovno u ovoj ulozi, promatrati mlade chefove kako se istinski trude i kušati njihove kreativne tanjure. Bilo je zanimljivih kombinacija namirnica i interpretacija jela, neka su me zaintrigirala, ali bilo je i onih manje ukusnih. Smatram da je ovo natjecanje odlična odskočna daska mladim talentiranim chefovima i izvrsna platforma za sklapanje novih poznanstava u svijetu kulinarstva. Osobno sam se odlično provela, uživala sam na gala večeri i upoznala mnogo zanimljivih chefova s kojima možda ostvarim i neku poslovnu suradnju – istaknula je Ana Grgić.
Ana GrgićU atraktivnom prostoru milanskog Muzeja znanosti i tehnologije Leonardo da Vinci prošli je tjedan održano glamurozno polufinalno natjecanje S.Pellegrino Young Chef – za najboljeg mladog kuhara na svijetu. Natjecanje je okupilo mlade perspektivne chefove iz regije Italije i jugoistočne Europe te vrhunske chefove – njihove mentore i žiri među kojima se našla i Esplanadina chefica Ana Grgić.
Sous Chef Alessandro Bergamo iz restorana Cracco u Milanu pobjednik je regionalnog polufinalnog natjecanja u Milanu, a predstavljat će regiju na velikom finalu u svibnju 2020.
Nagrađivana Esplanadina chefica kuhinje, šarmantna Ana Grgić pozvana je da kroz svoje kuharsko iskustvo i istančani ukus ocijeni najbolje mlade chefove na regionalnom polufinalnom natjecanju S.Pellegrino Young Chef koje je prošli tjedan održano u Milanu.

Foto: Press – @pitsfoto.com