Besplatan program: Dani Trešnjevke – CeKaTe u kvARTu
By redakcija On 1 ruj., 2017 At 03:50 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

CeKaTe– Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu s mjesnim odborima Srednjaci-Horvati i Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim aktivnostima trešnjevačkih kvartova. CekaTe i ove godine, 9. rujna /DAN VIJEĆA MJESNOG ODBORA SREDNJACI-HORVATI/ i 16. rujna /DAN VIJEĆA MJESNOG ODBORA VRBANI/ pridonosi svojim kulturnim programom koji uključuje brojne radionice, dječje igraonice, predstave, koncerte i sve u svrhu bolje prezentacije kulturne ponude kvartova – poručuju organizatori.
Svoj će rad, također predstaviti škole i vrtići, sportski klubovi i druge organizacije kako bi posjetiteljima približili brojne mogućnosti i aktivnosti u kvartu.
Programski sadržaji koje nudi CeKaTe stvaraju socijani kapital i razvijaju upotrebu kulture koja naglašava važnost lokalnog prostora s ciljem oživljavanja kvartovskih i gradskih ambijenata. Ovim radom ujedno se transformira javni prostor u prostor kulture, a građanima se nude programi koji zadovoljavaju njihove potrebe koje su šire od kulturnih (neformalno obrazovanje, stjecanje vještina i sl.)
CeKaTe u suradnji s Udrugom Telecentar nudi mogućnost neformalnog obrazovanja kroz multimedijsku akademiju čiji su ciljevi razvoj kreativnosti, digitalnih kompetencija te medijske i informacijske pismenosti djece i mladih.
Cijeli program, s početkom u 10.00 sati, besplatan je za posjetitelje te se očekuju i gosti iznenađenja.

Foto: Press

comment closed