Ekskluzivno: Revelin obavijen velom tajne
By redakcija On 12 kol., 2019 At 05:40 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Dubrovnik…

Revelin– Ugledni britanski časopis za elektronsku glazbu, DJ MAG je odabrao upravo Dubrovnik za organizaciju ekskluzivne zabave u srijedu, 14. kolovoza na kojoj dovodi trenutno najtraženije DJ ime u svijetu, Eats Everything. Bit će to najekskluzivniji event ovog ljeta na Jadranu. Detalji oko ekskluzivnog eventa se još uvijek drže u tajnosti. Poznato je da na ekskluzivne svjetske događaje redovito dolaze zvijezde, a koga sve možemo očekivati od svjetske kreme, znat će se uskoro. No, budući da DJ MAG svake godine objavljuje prestižnu TOP listu od 100 najboljih svjetskih DJ-eva, za pretpostaviti je kako će ugledni gosti redom biti samo najveće zvijezde sa svjetske klupske scene – poručuju iz marketinga.
Eats Everything redovito svira Back To Back s respektabilnim imenima sa svjetske DJ scene kao što su Patrick Topping, Danny Howard, Fatboy Slim, DJ Snake i David Guetta. Njihovi setovi bilježe milijunske preglede na digitalnim platformama. Još nije poznato tko će mu se od slavnih kolega pridružiti za DJ pultom u Dubrovniku.
Dok već u petak, 16. kolovoza u dubrovačkom Culture Club Revelin gostuje najjači house izvođač ikada, britanski house duo Solardo. U 3 dana 2 najpoznatija house DJ-a u Dubrovniku: Eats Everything i Solardo.

Foto: Press – Revelin

comment closed