fbpx

Najbolji glazbenici na svečanom koncertu 31. Božić u Ciboni

Zagreb…

Bozic u CiboniTradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove će godine okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i orkestar koji čine najbolji glazbenici Orkestra Kazališta Komedije pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.
Na 31. Božiću u Ciboni koji se tradicionalno održava 26. prosinca nastupiti će gotovo 1.000 izvođača, a božićne pjesme izvodit će – Ivan Šimatović, Magdalena Bačanek, Marica Kolega, Pamela Ramljak, Lucija Stipanović, Ivan Rašić, Pero Galić, Ivan Zak, Boris Novković, Roko Blažević, Danijela Pintarić, Igor Delač, Sandra Bagarić i Marija Kuhar Šoša.
Na ovogodišnjem koncertu koji počinje u 20 sati nastupit će i Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, Pjevačko društvo Sv. Josip iz Osijeka, Mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu Capella Juris i brojni dječji zborovi te KUD-ovi.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović. Cijena ulaznica na dan koncerta bit će 40 i 60 kuna.

Foto: Press