Liga nacija: Protiv Engleske čak petorica Vatrenih neće biti na raspolaganju
By redakcija On 9 lis., 2018 At 01:28 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Vatreni…

Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović, Lovre Kalinić, Duje Čop i Borna Barišić neće biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za nadolazeće reprezentativne utakmice

Liga nacijaPoslije prvog dana priprema Vatrenih za sraz s Engleskom u novom natjecanju Liga nacija te prijateljskom susretu s reprezentacijom Jordana, odlučeno je kako Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović, Lovre Kalinić, Duje Čop i Borna Barišić neće konkurirati za nadolazeće utakmice.
Liječnička služba hrvatske reprezentacije detaljno je pregledala svu petoricu, pri čemu Vrsaljko ima problem s koljenom, a preostala četvorica ozljede mišića. Spomenuti će igrači nastaviti s tretmanima i terapijom u svojim klubovima kako bi što prije bili maksimalno spremni za daljnje izazove.
Izbornik Dalić u ponedjeljak je dodatni poziv poslao Karlu Bartolecu iz Nordsjaellanda, a u utorak vrataru Rijeke Simonu Slugi.
Vatreni u utorak igraju protiv Bjelovara na proslavi 110. obljetnice osnutka kluba, a Englesku čekaju na praznoj Rujevici u petak, 12. listopada. Ogled s Jordanom na rasporedu je u ponedjeljak, 15. listopada.

Foto: Press – HNS

comment closed