fbpx

Predsjednica RH: Kuvajt tornjevi u bojama Hrvatske

Kuvajt…

Predsjednica RH– Kuvajt tornjevi u bojama Hrvatske – napisala je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ispod fotografije koju je objavila na društvenoj mreži, a koja je oduševila obožavatelje koji su objavu lajkali i komentirali:
– Lijepa naša domovino; Pozdrav iz Dubrovnika; Čudesno; Jako lijepo – samo su neki komentari od obožavatelja na objavljenu fotografiju.
Kuvajtski tornjevi građevina su od armiranog betona, a čine ih tri tornja, od kojih je glavni visine 187 metara. U njegovom sklopu je restoran smješten unutar sfere koja rotira i okrune se puni krug svakih 30 minuta.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u dvodnevnom posjetu u Kuvajtu u pratnji gospodarskog izaslanstva, a glavni cilj njezina posjeta je jačanje gospodarskih odnosa između dviju zemalja. U hrvatskom izaslanstvu su uz predsjednicu Grabar-Kitarović i potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić, načelnik glavnog stožera general Mirko Šundov, državna tajnica u MVEP-u Zdravka Bušić i predsjednik Islamske zajednice u RH muftija Aziz Hasanović.

Foto: Predsjednica RH društvena mreža