fbpx

Prijavi se i sviraj uz Davida Moralesa na najvećem partyju

Dobra zabava…

‘West House Reunion Festival’ 6. i 7. lipnja 2014. godine

West House ReunionWest House Reunion Festival‘ i DJ Akademija pozivaju vas da sudjelujete u natječaju koji pruža priliku domaćim mladim DJ-ima da nastupe na tom festivalu. ‘Mladi’ ste, talentirani i volite dobar mix housea, tech housea ili deep housea? Vi ste osoba kakva se traži!
Prijavi se!
Izmiksaj glazbu, prijavi se i možda baš vi zasvirate u sklopu najvećeg partyja na najvećem krovu Hrvatske ‘West House Reunion Festival’ 6. i 7. lipnja 2014.! Sve što trebate napraviti je složiti svoj mix, uplodati ga na ‘net’ ili neki od servisa za slušanje glazbe, poslati i sakupljati lajkove.
Prijave na linku http://www.deejay.hr/dj-akademija-west-house-competition/ Uz facebook lajkove, koji su samo jedan od kriterija za odabir kandidata, među ostalim će se ocjenjivati i tehnička izvedba, te stilovi miksanja.

Pet najboljih…

Pet najboljih 31. svibnja sudjeluje na predavanju DJ Akademije gdje će se predstaviti i dokazati miksajući uživo pred žirijem u kojem će biti Damir Ludvig, Matija Lovrec, Ivan Pavlinić, Tomislav Sviben i Josip Ćurković, predavači Akademije. Dvoje najboljih nastupiti će uz bok Davida Moralesa i Viktorie Metzker na ‘West House Reunion Festivalu’ 6. i 7. lipnja 2014.. Što god odlučili ne propustite najuzbudljiviji party i nezaobilaznu destinaciju svih ljubitelja elektronske glazbe uz najbolje svjetske i hrvatske DJ-e i producente na jednom mjestu – ‘West House Reunion Festival’! Ulaznice za festival su u prodaji a kupiti ih možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je samo 120,00 kuna.
Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 06.06.! Vidimo se na ‘West House Reunionu’, petak i subota 06. i 07. lipnja Westgate Shopping City!

Foto: Press