Koncertna promocija: Igor Geržina u klubu Saxu!
By redakcija On 7 pro., 2016 At 01:22 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Novi album…

Igor Geržina– Lista želja je važna jer je važno imati želje i ciljeve u životu. Ja ih uvijek imam i to je proces koji nikad ne završava i koji je dobar, razlog zbog kojeg smo svi mi ovdje, da stvaramo i kreiramo. Moj posao još nije gotov, tek sam krenuo. S prethodna dva albuma ostvario sam velike želje i puno toga se otvorilo, no neću vam otkriti svoj „Bucket List“, da ne narušim čaroliju… Uživajte u albumu i vidimo se na koncertu! – izjavio je popularni saksofonist Igor Geržina uoči promocije novog albuma.
U kultnom zagrebačkom klubu Sax! u četvrtak, 15.12.2016. s početkom u 21.00 sat, najpoznatiji hrvatski saksofonist Igor Geržina predstavit će novi studijski album ‘Bucket List’. Posebni glazbeni gosti su: Magdalena Chovancova, Robert Fertl, Elvis Stanić i Josip Grah.
Igor GeržinaAlbum “Bucket List” peti je samostalni studijski uradak ovog vrsnog autora i saksofonista, čija su prethodna dva albuma osvojila svjetsku smooth jazz scenu, a najavni Billboard singl “Eastern Magic” ft. Magdalena Chovancova ušao je na sve važnije američke smooth jazz top liste poput America’s Music Chart by Mediabase, RadioWave Charts, Smoth Jazz Top 20 i druge.
Na albumu se nalaze i kompozicije koje se već emitiraju na četiri kontinenta, uključivši singl ‘Eastern Magic’ ft. Magdalena Chovancova, a Geržina predstavlja i suradnje s Elvisom Stanićem, njemačkim gitaristom Frankom Folgmannom i specijalni duet s trubačem Josipom Grahom, vjernim pratiteljem Josipe Lisac.
Pred novim albumom velika su očekivanja s obzirom na polučen uspjeh dva prethodnika, albuma „Metropolis“ i „One Click World“ koji su se uvrstili među vodeće albume na globalnoj smooth jazz sceni.
Igor GeržinaOvaj put Geržina donosi energičan album s jakim melodijama i vrhunskom ritam sekcijom uz svoj prepoznatljiv „power“ saksofon, baš kako se i očekuje od ovog talentiranog glazbenika koji je sudjelovao na preko 100 diskografskih izdanja kao gost izvođač, autor ili producent. Na albumu „Bucket List“ sudjeluje ukupno 16 renomiranih hrvatskih i stranih glazbenika, a sve aranžmane i produkciju potpisuje sam Geržina.
Igor GeržinaKako smo već navikli, Geržinu i soliste u Saxu će pratiti vrhunski ansambl sastavljen od najtraženijih hrvatskih studijskih glazbenika. Tijekom večeri na pozornici će im se pridružiti i gosti koji su obogatili ovu glazbenu poslasticu: saksofonistica Magdalena Chovancova i gitarist Robert Fertl, gitarist Elvis Stanić i trubač Josip Grah. Nakon koncerta prisutne će zabavljati DJ Borivoj Vincetić.
Geržinini klupski koncerti već su dobro poznati glazbenim sladokuscima, a njegov atraktivan nastup uz pratnju profesionalnog ansambla garantira vrhunsku večer.
Cijena ulaznice iznosi 50 kuna u pretprodaji, odnosno 60 kuna na dan koncerta, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! u radno vrijeme kluba.

Foto: Press – Mario Kociper

comment closed