fbpx

Serija za mlade H20: Uz malo vode

Zagreb…

2. sezona izvrsne australske serije za mlade H20: Uz malo vode

H20: Uz malo vodeHrvatska radiotelevizija (HRT) od četvrtka, 1. kolovoza na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u jutarnjem terminu od 10.00 sati započinje s ponovnim prikazivanjem 2. sezone izvrsne australske serije za mlade H20: Uz malo vode.
Radnja serije odvija se oko tri djevojke koje se svakodnevno bore s tinejdžerskim problemima, uz jedan dodatni: one su sirene i imaju moć nad vodom.
Emma Gilbert (Claire Holt), Cleo Sertori (Phoebe Tonkin) i Rikki Chadwick (Cariba Heine) tri su australske šesnaestogodišnjakinje koje zaglave na tajanstvenom otoku Mako. Jednom se prilikom nađu u jezeru ispod uspavanog vulkana baš kad se iznad njih pojavi pun Mjesec i obasja jezero.
Djevojke nakon nekog vremena spase i one se vrate “normalnom životu”, no ubrzo otkriju da su im životi postali sve samo ne normalni: deset sekundi nakon kontakta s vodom one se pretvaraju u sirene koje imaju natprirodne moći nad vodom.
U drugoj sezoni stvari se mijenjaju. Moći koje djevojke imaju povećavaju se i one moraju naučiti ovladati njima. Odlučuju da nijedna neće imati dečka dok to ne srede. Također, pojavljuje se Charlotte Watsford (Brittany Byrnes), koja nakon nekog vremena također dobije moć da postaje sirena, ali i glavna zlica u seriji.
Serija H20: Uz malo vode je snimana na atraktivnim lokacijama te je stekla veliku popularnost širom svijeta, a vidjelo ju je oko 250 milijuna gledatelja u više od 120 zemalja svijeta.
Uloge: Phoebe Tonkin (Cleo), Cariba Heine (Rikki), Claire Holt (Emma), Angus McLaren (Lewis), Brittany Byrnes (Charlotte)

Foto: Press