fbpx

Marko Grubnić otkrio tajnu svoje lijepe i zdrave kože lica!

Vrhunski proizvodi…

Fotogalerija

Kad sam bio pod stresom ili kad sam kožu previše izložio suncu, dr. sc. Nola mi je pomogla kremama i tretmanima, kaže Marko

Marko GrubnićNajljepše žene na javnoj sceni danas su se okupile u zagrebačkoj Poliklinici Nola na predstavljanju linije proizvoda DR NOLA for skin Xerosensa. Riječ je o liniji proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela. Na predstavljanje je došla i prekrasna pjevačica Jelena Rozga. Osim Jelene, na predstavljanju su bili – televizijska voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek, novinarka Tončica Čeljuska, trener VK Medveščak Dubravko Šimenc, pjevačica Marko GrubnićIvana Kovač, novinarka i voditeljica Martina Podgorski, poznati novinar Damir Leljak, Iris Androšević Pinjuh i Iva Šulentić. Za njegu kože Marka Grubnića također se brine dr. sc. Ivana Nola.
– Doktorica Nola mi je nebrojeno puta pokazala da je veliki profesionalac. Kad sam bio pod stresom ili kad sam kožu previše izložio suncu te kad sam iz bilo kojih razloga imao problema s kožom, ona mi je pomogla kremama i vrhunskim tretmanima – otkrio je Marko Grubnić za portal Scena.hr. Okupljenima se obratila i dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije te predstavila proizvode linije DR NOLA for skin Xerosensa.
– Željela sam svojim klijentima i svima koji imaju problema sa suhom i osjetljivom kožom pružiti najkvalitetniju njegu koju bih i sama koristila. Problemima kože, njenom strukturom, promjenama i brigom o njenoj ljepoti bavim se više od dva desetljeća. Tijekom vremena susrela sam se s brojnim preparatima namijenjenima svim tipovima kože te sam odlučila napraviti liniju proizvoda za koju sam uvjerena da će suhoj i osjetljivoj koži pružati najkvalitetniju njege – rekla je Nola. Proizvodi linije DR NOLA for skin Xerosensa mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=475]