Prva online srijeda u Žar ptici posvećena Mladenu Kušecu

U Žar ptici

Prije dva dana, u 83. godini života, napustio nas je Mladen Kušec, istaknuti hrvatski književnik, novinar i publicist, koji je svoj dugogodišnji profesionalni rad prije svega posvetio djeci i mladima.

Žar

– GK Žar ptica 2014. god. postavila je Tonkicu Palonkicu Frrr, nastalu prema popularnoj radio emisiji Mladena Kušeca i u režiji Roberta Raponje. Ovo je prvo scensko uprizorenje jedne radio emisija u svijetu uopće. Tonkica Palonkica Frr doista je to i zaslužila s obzirom na to da se emitirala punih 10 godina, a uz nju su odrastale generacije i generacije djece. Danas u 19 h potpuno besplatno kao početak projekta Online srijede u Žar ptici, na video platformi Vimeo pogledajte predstavu u sjećanje na dragog nam Mladena Kušeca. U 19 h na Facebook stranici i na webu Žar ptice čekat će vas link na predstavu. Udobno se smjestite s djecom u svom dnevnom boravku i uživajte u ovoj maloj srećonoši! – poručuju iz kazališta.

Žar

Pratite Žar pticu online i svaki sljedeću srijedu s novim besplatnim sadržajima, kao i predstave uživo koje se i dalje uz sve epidemiološke mjere igraju petkom popodne u 17.55 sati i nedjeljom u 11.00 sati.

Foto: Press