fbpx

Jana: Prave riječi u pravom trenutku su motivacija!

Tatjana Ivanisevic, Iva Balent, Iva Balaban– Inspirativnim porukama na boci, Jana želi svakodnevno  biti pokretač pozitivnih promjena. Kao što je voda našem organizmu potrebna svaki dan, tako je i našem umu  potrebna motivacija i inspiracija. Vjerujemo da prave riječi u pravom trenutku mogu biti pokretač niza pozitivnih misli i djelovanja, na koje Jana želi potaknuti inspirativnim porukama na bocama. Svi mi ponekad trebamo onaj ekstra ‘push’, motivaciju da u danu punom prilika iskoristimo one najbolje za nas – rekla je izvršna direktorica marketinga Agrokora, Iva Balent. Danas je na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavljena RK Croatia osiguranjeakcija Jana ‘voda s porukom’ kojom Jana svima želi poručiti kako trebamo biti izvor inspiracije te poticati na pozitivne osjećaje i promjene. U sklopu predstavljanja kampanje na Cvjetnom trgu, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, mnoštvo okupljenih sudjelovalo je  u humanitarnoj akciji kojom su pomogli roditeljima i djeci udruge ‘Dječja sreća’ kako bi ovu zimu  proveli sa što više veselja.
– Današnji dan podsjetnik je svima nama kako uvijek postoji netko tko brine o onima koji imaju manje. Kampanja Jana ‘voda s porukom’ samo je dokaz kako se i malim stvarima može napraviti nešto veliko te ispuniti srca dobrotom, a istovremeno pomoći ljudima kojima je to najpotrebnije. Vrlo smo zahvalni Anica Kovac, Iva Balent, Andrea Cermaksvima koji su se uključili u ovu akciju i time omogućili da štićenici naše udruge dočekaju zimu spremni i veseli. Posebno nam je drago što se ova akcija neće zaustaviti na nama nego će cijela slijedeća godina biti ispunjena dobrim djelima ljudi koji brinu – kazala je  Aleksandra Živanović Matijević predstavnica udruge Dječja sreća. Ova humanitarna akcija samo je jedna od mnogih će biti u sklopu kampanje Jana ‘voda s porukom’. Događanje na Cvjetnom trgu  vodili su Iva Šulentić i Ivan Vukušić. Okupila su se i brojna poznata lica kao što su Hrvoje Šalković, Anica Kovač, Iva Balaban, Vanda Winter, Tihana Harapin Zalepugin, Matija Vuica, Viktor Drago, Luka Grubišić, Marko Tolja, Anamarija Brkić, Elfsi, rukometaši RK Croatia Osiguranje, vaterpolist Bruno Josipović, braća Glasnović te mnogi drugi.
Svoje poruke možete unositi i vi na www.vodasporukom.com  i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije.