fbpx

Andrea Šušnjara o Ivani Kovač: Bojala sam da će me otrovati

Bit ću i dalje samo pjevačica, rekla je Andrea Šušnjara

Ivana Kovač bila je gošća emisije Dalibor Petko Show, a u studio joj je, kao iznenađenje, stigla pjevačica koja ju je naslijedila u grupi Magazin, Andrea Šušnjara. Djevojke su se prisjetile prvog susreta, koji se dogodio upravo prilikom primopredaje mikrofona novoj pjevačici Magazina.

Šušnjara

– Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju. Ali i ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome kako mi je predala taj mikrofon i kako mi je olakšala prvi nastup.

Šušnjara

Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od tog dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin – rekla je Andrea Šušnjara o Ivani Kovač, kazavši da kolege iz banda nikad nisu rekli ništa loše o njoj.

Djevojke su po prvi puta zapjevale zajedno, dobro poznati hit ‘Ti si želja mog života’, uz pratnju Igora Cukrova na klaviru.

S njim su obje djevojke imale duet, a kako je Ivana Kovač poznata po pletenju, pokušala je tome podučiti društvo. Na žalost neuspješno.

– Bit ću i dalje samo pjevačica – komentirala je Andrea Šušnjara.

Ivana je u emisiji najavila i rad na novom albumu, a kod Petka su u studiju gostovali i pjevačica Ivana Lovrić, band Polkaholiki te Luka Basi s kojim je snimila duet ‘Danas’.

Kako je snimanje spota obilježila Ivanina rečenica, ‘čim dođem doma smazat ću paštetu’, društvo je na poklon dobilo personalizirane paštete sa svojim likovima.

Ivana je progovorila i o roditeljima koji su joj najveća podrška.

– Kad trebam dobiti malo samopouzdanja onda odem kod mame, a kad želim čuti istinu, tu je ćaća – rekla je Ivana, koja je u emisiji pjevala i pjesmu ‘Dalmacijo srce oca moga’, posvećenu upravo Miši Kovaču.

Foto: Press