fbpx

Mišo i Ivana Kovač pjevali za Uskrs u Čakovcu!

Koncert za pamćenje – Mišo i Ivana Kovač

Mišo Kovač je održao koncert na sam Uskrs u Čakovcu u dvorani GOC-a, atmosfera je bila posebna jer je prošlo dosta od zadnjeg njegovog koncerta u tom gradu.

Mišo Kovač, Ivana Kovač

Nakon odličnih koncerata u Zagrebu i Splitu Mišo se zahvalio Međimurcima i svima koji su ga došli podržati. Obožavatelji ove pjevačke legende su jedva dočekali da uživo s njim zapjevaju hitove ‘Ako me ostaviš’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Poljubi zemlju’ i brojne druge.

Miši se na pozornici pridružila i njegova kćer Ivana Kovač. Ivana je tako otpjevala niz svojih hitova koje je publika odlično prihvatila, a nedavno je izdala i svoj album prvijenac.

Mišo, apsolutni rekorder diskografije napunio je dvoranu u Čakovcu, a da su njegovi hitovi vječni govori i činjenica da su na koncertu bile prisutne sve generacije, od srednjoškolaca do starijih.

Ovaj karizmatični Dalmatinac je u nedjelju podigao cijeli Čakovec na noge nizajući dobro znane hitove, priredio je još jednu večer za pamćenje i pokazao tko je kralj zabavne glazbe!

FOTO: Igor Halić