fbpx

Daniel Bilić: Imam strah.. I potplatio sam žiri tako da…

Show…

Daniel BilićČetvrta sezona showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ donosi nove transformacije, a osmero novih kandidata spremno je za svoju prvu izvedbu u showu. Vidjet ćemo nevjerojatne transformacije, pa će tako neki kandidati mijenjati spol, neki boju kožu, a neke će zadesiti oboje!
Radijski voditelj Daniel Bilić, kaže, spreman je probati nešto sasvim drugačije.
– To je jedan legalan način da nosim minice i štikle – našalio se Daniel, koji će na štikle i minice još malo morati pričekati jer ga prvo očekuje transformacija u zavodnika Rickyja Martina s pjesmom ‘She Bangs’.
Daniel Bilić– Imam strah da ostanem na pozornici kao tutlek i da ne znam što trebam napraviti. Sve bolje od toga je meni uspjeh. I potplatio sam žiri tako da… – dodao je Daniel, a hoće li pobijediti i vinuti se iznad svoga straha, ostaje nam za vidjeti.
Senzualnost Jennifer Lopez pokušat će dočarati Ana Gruica s pjesmom ‘Ain’t It Funny’. Osim pjevanja, Anu očekuje i zahtjevna koreografija, a jesu li ju treneri Igor i Mario dobro podučili, tek ćemo doznati.
– Dat ćemo sve od sebe, pa što bude!“ kazala je Ana te sa smiješkom dodala:
– Samo da preživim!
Ivani Mišerić gljiva je za prvu transformaciju dodijelila Madonnu, što joj na prvu pomisao i nije izgledao kao zahtjevan zadatak.
– Prva reakcija, pa dobro, neće biti toliko zahtjevno, ali na kraju je ipak ispalo zahtjevno, ipak sam kraljica popa – otkrila je Ivana koja će otpjevati njezinu pjesmu ‘Like a virgin’ te je zaključila:
– Jaka je, ždere ljude oko sebe, scenu, sve, užasno ima jaki gard i to će mi biti najteže, nju preslikati na scenu. Prvo sam mislila da će Madonna biti jednostavna za otpjevati, a na kraju će me Madonna stjerati u grob! Mislim da će to biti borba!
Zahtjevan zadatak očekuje i Bojana Jambrošića koji transformaciju u Tošu Proeskog vidi kao ‘dvosjekli mač’.
– Teško je biti Toše Proeski – kazao je Bojan. Obzirom da Tošine pjesme izvodi i na svojim koncertima, Bojan je posebno oprezan oko svoje prve transformacije.
– Ispast će kao da sam se došao ovdje prošetati, ali nije tako lako kako izgleda! – rekao je Bojan i objasnio:
– Poznajem njegov lik i djelo, pjevam njegove pjesme. Kažu mi da mi dobro ide, ali da nikad neću biti Toše.
Hoće li Bojan uspjeti donijeti Tošinu energiju s pjesmom ‘Pratim te’ na binu showa, tek ćemo doznati.
Na pozornici najpopularnijeg zabavno-glazbenog showa vidjet ćemo još i Dalibora Petka koji će se transformirati u Indiru iz Colonije, Nives Clezijus koja će postati Baha Men, a vidjet ćemo još i Maria Rotha kao divu Tinu Turner te Miu Anočić Valentić kao Chubby Chekera.

Foto: Press