fbpx

Janko Popović Volarić primio kazališnu nagradu ‘Kata Novaljka’

Janko Popovic Volaric_1– Nagrada se tradicionalno uručuje glumcu koji je ostavio najjači dojam na prošlogodišnjem Novaljskom trijatru, a publika je odlučila da će pripasti Janku Popoviću Volariću – rekao je Goran Grgić, umjetnički ravnatelj Novaljskog trijatra o ovoj novaljskoj tradiciji.
U sklopu 7. ljetnog kazališnog festivala Novaljski trijatar, popularnom glumcu Janku Popoviću Volariću uručena je kazališna nagrada “Kata Novaljka“.
Janku, koji je posebno zbog uručenja novaljskog kazališnog Oscara stigao na Pag, nagradu je uručio gradonačelnik Novalje Ante Dabo, a nakon toga je na pozornici ljetnog kina Hollywood s izuzetnim uspjehom odigrana predstava “Moj slučaj” u izvedbi glumca i redatelja predstave Borisa Svrtana. Uz brojne sjajne predstave koje su već odigrane tijekom srpnja, u kolovozu Novaljski trijatar nudi još dojmljivih predstava od kojih je prva na redu 4. kolovoza predstava “Lutka” teatra Gavran s Doris Pinčić i Robertom Kurbašom u glavnim ulogama. U nedjelju 11. kolovoza pak slijedi predstava “Izbaci uljeza”, s Anom Begić-Tahiri i Vladimirom Tintorom.
Vruće kazališno ljeto u Novalji ove je godine doista privuklo najveći broj posjetitelja ikada, što potvrđuje da je Novalja postala neizostavna destinacija za sve ljubitelje kvalitetnih kazališnih predstava!
Ovogodišnji Novaljski trijatar traje sve do 25. kolovoza 2013, a sve se predstave odvijaju na pozornici ljetnog kina Hollywood.