Jorge Sammir Cruz Campos ponovno u GNK Dinamo
Piše: redakcija On 19 sij., 2017 At 05:59 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Povratak…

Nakon tri godine Sammir se vraća u svoj Maksimir kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunning FC

Sammir– Osjećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir i novim izazovima koji me čekaju – rekao Sammir koji će u subotu ujutro biti dio modre ekspedicije koja odlazi na drugi dio zimskih priprema u Tursku.
Jorge Sammir Cruz Campos ponovno će zaigrati u dresu Dinama! Sammir je u Dinamu proveo punih sedam godina (od 2007. do 2014.). Od siječnja 2014. nastupao je za španjolskog prvoligaša Getafe, kasnije za kineskog velikana Jiangsu Sunning FC te na posudbi za Hangzhou Greentown u Kini.
Povratku Sammira u Dinamo veseli se i trener Ivajlo Petev:
– Sretan sam što je klub doveo Sammira koji će svojom kvalitetom biti dimenzija više za Dinamo. Ima iskustvo više u odnosu na ono prije tri godine i veselim se njegovu dolasku – naglasio je trener Dinama, a slično mišljenje ima i glavni direktor kluba.
– Uložili smo veliki napor kako bi vratili Sammira u Dinamo i ponosni smo na ovaj posao. Ipak je riječ o najtrofejnijem igraču kluba kojem želimo dobrodošlicu u Maksimir – poručio je Tomislav Svetina.
Svečano potpisivanje ugovora biti će u petak, 20. siječnja u 22.30 sati u Zračnoj luci Franje Tuđmana.

Foto: GNK Dinamo

comment closed