fbpx

Vatreni otputovali: Sammir i Yasmine: Ajmo Hrvatska!

Uvijek vjerni…

SammirHrvatski reprezentativac Jorge Sammir Cruz Campos i njegova zaručnica Yasmine preko društvene mreže napisali su statuse i time javno pokazali mišljenje i stav o Sammirov uvrštenju u nacionalnu vrstu te su ostavili i jasnu navijačku poruku: “Ajmo Hrvatska“!.
– Velik je ponos i olakšanje u mom srcu biti dio 23 najbolja nogometaša u Hrvatskoj. Za 12 dana počinje bitka i mi znamo tko će dobiti rat – napisao je Sammir na društvenoj mreži.
– Hrvatska dolazi, i moje srce nema dvojbe. Oprosti Brazil, ali na ovom Svjetskom prvenstvu ja imam poseban razlog. Ajmo Hrvatska! – napisala je Yasmine status na društvenoj mreži.
SammirVatreni‘ su jutros oko sedam sati krenuli na put charterom za Lisabon. Iz glavnog grada Portugala će redovnom linijom letjeti za Salvador. Dio Kovačevog stožera otputovao je dan ranije, a s igračima su na put krenuli izbornik, njegov brat Robert, liječnik Boris Nemec te fizioterapeut Bojan Radanović. Reprezentativci bi u Salvador, na sjeveroistočnoj obali Brazila, trebali stići oko 16.00 sati po lokalnom vremenu, a u 19.00 sati igrači imaju zakazan već prvi trening u svom kampu Tivoli Ecoresort.

Foto: Društvena mreža