fbpx

Juraj Zigman: Razbuđujem tmurne zimske dane!

Nova kolekcija

Juraj ZigmanJuraj Zigman atraktivnom Mini kolekcijom najavljuje uzbudljivu zimu. Zanimljiva kolekcija svojevrsni je nastavak priče s posljednjeg Cro a portera, a predstavlja mini kolekciju haljina sa zanimljivim printevima, suknj i hudica, toplih majica s kapuljačama koje obiluju njegovim prepoznatljivim grafizmom, a koje će Vas istaknuti u mnoštvu i zimskom sivilu.

– Kolekcija je zaista dostupna svima i želja nam je bila razbuditi sive i tmurne zimske dane. Noseći ove modele zračit ćete vedrinom, mistikom, ali i poslati Juraj Zigmanporuku punu pozitivne energije – rekao je dizajner Juraj Zigman.
Zanimljivi, prepoznatljivi Zigmanovi printevi uvijek šalju određenu poruku, predstavljaju svijet viđen očima ovog iznimnog dizajnera koji uvijek iznova šokira i prkosi klasici. Noseći njegove kreacije žena šalje poruku o čvrstom stavu, osviještenosti, ali i čuva dio vlastite intime skrivene iza kolorističnih printeva. Kolekcija je izrađena od toplih pamuka, jerseja, felpi, pliša te printanih materijala.

Foto: Press Scena.hr