fbpx

Sportski spektakl grupe Silente i VK Jug!

Silente…

SilentePopularna dubrovačka grupa Silente zapjevat će za VK Jug i najaviti utakmicu 13. kola Triglav Jadranske vaterpolo lige. Jedna od najpopularnijih mladih grupa u Hrvatskoj po prvi će puta nastupiti na bazenu u Gružu kada će koncertno promovirati novi album Lovac na čudesa. Jedinstveni glazbeno – sportski događaj očekuje nas u subotu, 25. siječnja na bazenu u Gružu od 18.30 sati.
– Nikad nisam pomislio da ćemo svirati na bazenu vaterpolo kluba Jug, Silentepogotovo ne prije ovakve utakmice. Nakon naše velike koncertne promocije u zagrebačkoj Tvornici, ovo je prilika za uzlaznu putanju za nas male muzičare. Ideja je fantastična i mislim da će ovo biti poseban događaj vrijedan čuti, vidjeti i doživjeti – rekao je Tibor Karamehmedović, član grupe Silente.
Za vrijeme trajanja koncerta publika će moći pratiti zagrijavanje vaterpolista, a utakmica između Juga i Budve očekuje nas po završetku koncerta, u 20.00 sati.
Silente– Važno je da smo svi zdravi i raspoloženi za dobru igru. Veselimo se spoju glazbe i sporta te naravno punim tribinama. No to donosi odgovornost da se predstavimo u naboljem svijetlu te našim navijačima ispišemo najljepšu pozivnicu za našu sljedeću utakmicu protiv PRO Recca – rekao je trener Juga Veselin Đuho.
Nakon utakmice protiv Budve, već u srijedu 29. siječnja Jug očekuje 5. utakmica LEN Lige prvaka protiv talijanskog PRO Recca o kojoj uvelike ovisi plasman Juga na završni turnir LEN Lige prvaka i mogućnost osvajanja titule europskih prvaka.
Ulaznice za koncert grupe Silente i utakmicu Jug CO – Budva po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u uredima VK Jug CO te u dubrovačkim kafićima Fashion, Mirakul, Primo i Fortuna.

Foto: Press Scena.hr