fbpx

Tony Cetinski snimio novu pjesmu Krik!

Pjesma kaže…

Krik je bolniji i jači od bilo koje suze, pa i muške

Tony CetinskiNajizvođeniji hrvatski pjevač, jedan od najpopularnijih izvođača regije Tony Cetinski predstavlja svoj novi singl ‘Krik’.  Pjesma govori o jakom, ponosnom muškarcu koji je zbog svojih grešaka izgubio istinsku ljubav i na što je sve spreman da bi se ‘ona’ vratila i ponovo mu povjerovala.
Tony CetinskiParalelno sa singlom publici je predstavljen video sniman na kazališnoj pozornici, a glavni glumci u spotu su članovi Tonyjevog benda: Alen Svetopetrić, Alen Spada, Dinko Janković, Djordija Palić, Marko Lazarić i Marko Vojvodić.
– Bend je moja druga obitelj pa sam ih odlučio predstaviti široj javnosti – rekao je Tony te dodao:
Aleksandra Milutinović na novom albumu koji pripremamo ima za sada četiri nove skladbe. Jedna od njih je upravo novi singl ‘Krik‘. Uživajte!

Režiju videospota potpisuju Dubravka i Tony Cetinski.
– Drago mi je da mi je Tony poklonio povjerenje i da nastavljamo uspješnu suradnju koja je započela na Tony Cetinskinjegovom albumu ‘Opet si pobijedila’ sa singlom ‘Zar malo to je’. Inspiraciju za svoj rad nalazim u vječnoj temi – ljubavi i nije važno je li se dogodila meni ili mojim prijateljima, ljubav je uvijek odličan materijal za stihove. Ne sumnjam da će uz Tonyjevu energiju i vokal pjesma doprijeti do ljudi, da će nositi publiku i na koncertima zvučati sjajno – rekla je autorica glazbe i teksta Aleksandra Milutinović uoči premijere pjesme ‘Krik’.

Foto: Press
Video: Link Krik