fbpx

Gdje na doček nove 2018. – Tony Cetinski, Doris Dragović…

Hrvatska…

Ako se pitate gdje na doček nove 2018., odgovor daje Hit Records: Doček Nove 2018. uz najveće zvijezde Hit Recordsa!

Gdje na doček Nove 2018. , Tony Cetinski– Za sve vas koji planirate posljednje sate 2017. ispratiti na različitim mjestima regije, najpopularniji izvođači Hit Recordsa, pripremaju prave glazbene spektakle – poručuju iz Hit Recordsa.
Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, nedavni dobitnik nagrade za najuspješnijeg muškog izvođača u protekloj godini za pjesmu ‘Laku noć’, Tony Cetinski, 30.12. zapjevat će na Kopaoniku, dok će zadnji dan 2017. godine, 31.12. ispratiti sa svojom vjernom publikom u Podgorici na Trgu Nezavisnosti, a 01.01.2018. očekuje ga koncert u Banja Luci.
Ivan Zak, jedan od najtraženijih pjevača, iza kojega je glazbena godina iz snova,na radost velikih i malih, razveselit će Koprivnicu 31.12. s čak dva koncerta.U 12:30h, najmlađe će raspjevati u Domu mladih Koprivnica, dok će svi oni koji se navečer okupe na Zrinskom trgu, u Novu ući uz najveće Ivanove hitove.
Doris DragovićJedinstvena Doris Dragović, kojoj su nedavno i tri predivne koncertne večeri u Lisinskom bile premalo da zadovolji sve obožavatelje, u Novu će godinu uvesti sve zagrepčane i njihove goste koncertom, na glavnom gradskom trgu bana Jelačića.
Iza nje je pedeset godina glazbenog rada, ali ona ne posustaje, i sve je bolja. Neda Ukraden, u Novu 2018. uvesti će sve goste kluba Focus u Trogiru.
Još jedna glazbena diva, Zorica Kondža, staru će godinu provesti radno. Za odličan doček pobrinut će se u Novalji, na Trgu bazilike, dok će legenda i vladar scene Halid Bešlić, godinu na izmaku ispratiti nastupom u Sarajevu u Hotelu Hills.
Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rock bendova svih generacija Prljavo kazalište, koji obilježavaju veliki jubilej – četrdeset godina izuzetno respektabilnog rada, i koji su tim povodom u izdanju Hit Recordsa objavili ‘Antologiju’, trostruki cd s četrdeset i pet pjesama, u Novu 2018. uvesti će stanovnike Pule na Forumu.
GiulianoSplitski glazbeni zavodnik Giuliano, na staru će pjevati na otoku Braču, u Waterman Svpetrvs Resortu.
Još jedna velika zvijezda regionalne scene Dženan Lončarević, na staru godinu će pjevati na Kopaoniku u hotelu Grand, dok ga prvog dana 2018. godine, očekuje koncert u Banja Luci na tamošnjem trgu, a atraktivne Učiteljice će publiku zabaviti 30.12., koncertom u Sloveniji, Zagorje ob Savi.
Klapske snage Hit Recordsa, također će se pobrinuti za najluđe Novogodišnje dočeke. Tako će klapa Rišpet na Staru godinu imati dvostruki program. Prvo će 31.12. u 11:00h zapjevati na Trgu u Novom Vinodolskom, dok će istu večer od 21:30h pjevati na Trgu u Delnicama.
Klapa Kampanel, ostaje uz more, a za odličan provod bit će zaduženi u Biogradu na moru.
Kraljica tamburaške scene Cecilija, zadnji dan 2017. obilježit će velikim koncertom u hotelu ‘Park Panolija’ u Našicama.
Još jedna perjanica modernog zvuka tamburaške glazbe Hit Recordsa, Dyaco, za najuzbudljiviju noć u godinu odličan provod pripremaju u Pustari Višnjica, kod Slatine.
Dodajmo na kraju, kako će zavodljivi Petar Dragojević nastupit će u Zadru u Yachting baru.

Gdje na doček Nove 2018.:
Tony Cetinski – Crna Gora, Podgorica (Trg nezavisnosti)
Ivan Zak – Hrvatska, Koprivnica (12:30h dječji doček Nove godine u Domu mladih Koprivnica, 23:00h, Zrinski trg)
Doris Dragović – Hrvatska, Zagreb (Trg bana Jelačića)
Prljavo kazalište – Hrvatska, Pula (Forum)
Neda Ukraden – Hrvatska, Trogir (klub Focus)
Zorica Kondža – Hrvatska, Novalja (trg Bazilike)
Halid Bešlić – BiH, Sarajevo(Hotel Hills)
Dženan Lončarević – Srbija, Kopaonik (Hotel Grand)
Giuliano – Hrvatska, Supetar otok Brač, (Waterman Svpetrvs Resort)
Klapa Rišpet – Hrvatska (11:00h Novi Vinodolski Trg, 21:30h Delnice Trg)
Klapa Kampanel – Hrvatska, Biograd na moru
Cecilija – Hrvatska, Našice (Hotel Park Panolija)
Dyaco – Hrvatska, Pustara Višnjica (kod Slatine)
Petar Dragojević – Hrvatska, Zadar(Yachting Bar)

Foto: Press – Dario Lepoglavec, Zvonimir Ferina, Danijel Galić