Enes Vejzović i Filip Šovagović skuhali grah
By redakcija On 25 lis., 2018 At 06:57 PM | Categorized As Gastro, Kazalište, Kultura, LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Gablec na gradilištu…

Druženje predstavnika medija s novim ravnateljem teatra u Frankopanskoj, Draženom Ferenčinom

Gablec

Dražen FerenčinaDanas, 25. listopada 2018. godine, u kazalištu ‘Gavella‘ održan je ‘Gablec na gradilištu‘, druženje predstavnika medija s novim ravnateljem teatra u Frankopanskoj, Draženom Ferenčinom.
Dražen Ferenčina je s ponosom najavio prvu premijeru u svom mandatu – nakon više od četiri desetljeća ponovno na pozornici, roman ‘Kiklop‘ Ranka Marinkovića režirat će Zlatko Sviben. U kazališnoj adaptaciji modernističkog romana Enes Vejzović i Filip Šovagovićiz 1965. koji prikazuje zagrebačku boemsku i intelektualnu sredinu neposredno prije izbijanja Drugog svjetskog rata, zaigrat će veliki broj glumaca, njih čak trideset. Premijera će biti 8. veljače 2019. godine.
– Gablec je organiziran na gradilištu novog prizorišta, Scene 121. Od početka iduće sezone, ona će biti dom naših manjih produkcija, a ugostit će i razne druge sadržaje, od promocija i književnih druženja, preko multimedijskih događanja i koncerata – poručuju iz Gavelle.
Gosti su nosili zaštitne kacige, a jelovnik je bio posve nespektakularan – Enes Vejzović i Filip Šovagović skuhali su grah.

Gablec
Druženju se priključio veliki broj članova ansambla kazališta ‘Gavella’.

Foto: Press

comment closed