fbpx

Ekskluzivno: Indira Levak: Moja prva pjesma u samostalnoj karijeri

Intervju…

2 LUĐAKA: Željela sam da prvi samostalni singl bude u mom duhu, da publika osjeti da idem i dalje putem dobre pop glazbe. Publika mi je najvažnija i neizmjerno sam im zahvalna na potpori koju mi pružaju. Želim čuti reakciju moje publike na pjesmu i nadam se da će je poželjeti često slušati, rekla je pjevačica za portal Scena.hr

Indira LevakNakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu ‘2 luđaka‘ koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević. Spot je sniman u Samoboru. Uz Indiru, u spotu se pojavljuje J.Miljan koji izvodi dio pjesme, DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku cijeloj priči, a koju su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Indira u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr govori o prvoj samostalnoj pjesmi i budućnosti. A svojoj vjernoj publici je zahvalila na velikoj podršci.

Scena: Snimili ste svoju prvu samostalnu pjesmu. Koja je ideja prvog singla?
Indira LevakŽeljela sam da prvi samostalni singl bude u mom duhu, da i dalje opisuje moju energiju i da publika osjeti da idem i dalje putem dobre pop glazbe. Branimiru Mihaljeviću sam dala smjernice, on je okupio ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi i nastala je odlična pjesma koja mi stvara trnce pod kožom, a to je ta poruka koju želim drugima prenijeti – da ih pjesma pokrene, da osjete pozitivu i probudi želju u njima za ples!

Scena: Jeste li uzbuđeni? Imate li tremu?
Kod glazbenika uvijek postoji uzbuđenje kad stvara nešto novo. Nema razlike je li prva ili stota pjesma. Želim čuti reakciju moje publike na ‘2 luđaka’ i nadam se da će je poželjeti slušati često…

Scena: Hoćete li i dalje ostati u svom prepoznatljivom pozitivnom duhu?
Samo pozitiva, sreća, ljubav, to su teme koje motiviraju, pokreću svijet. Ja sam emotivka i veseljak po prirodi pa takve pjesme i biram. Teške teme ostavljam drugima..

Indira Levak

Scena: Što ste spoznali od svojih početaka karijere, pa  do danas?
Indira LevakSpoznala sam da sam borac, da se uvijek znam dočekati na noge. Kad netko traje 21 godinu onda je to s razlogom, i dalje na pozornici ostavljam i zadnji atom snage, živim kao vojnik. Treniram, pazim što jedem, koliko spavam. Ulažem u scenski izgled i općenito u cijeli projekt jer bez ulaganja nema rezultata. Ponosna sam na sve što sam napravila i točno znam što još moram napraviti.

Scena: Publika vas obožava, a koliko vi volite svoju publiku?
Naša ljubav je uzajamna, bez njih ne bi bilo mene, kome bih pjevala?! Oni su najvažniji i neizmjerno sam im zahvalna na potpori koju mi bezuvjetno pružaju.

Scena: Što biste im poručili?
Vi ste moj vjetar u leđa. Vaše poruke na društvenim mrežama mnogo mi znače i zapravo ste mi potvrdili da sam na pravom putu! Ljubi vas vaša Indira!

Indira Levak

Foto: Press – Jure Perišić
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TeJTYZzvVBQ[/embedyt]