fbpx

Europska pretplata: Premijerni naslovi, organizirani prijevoz autobusom

HNK u Zagrebu…

Nova ‘Europska pretplata’ – atraktivni dramski, operni i baletni premijerni naslovi Slovenskoga narodnog gledališća iz Maribora i Hrvatskoga narodnog kazališta iz Zagreba

Europska pretplata

HNK, Europska pretplata– Europska pretplata nudi šest premijernih naslova, po jednu dramsku, opernu i baletnu predstavu obaju kazališta, koje se izvode subotom u 18.00 sati na matičnim pozornicama. Zagrebačka će publika stoga dio izvedbi gledati u SNG-u Maribor, a mariborsku ćemo publiku ugostiti u HNK u Zagrebu. Cijena pretplate uključuje organizirani prijevoz autobusom – poručuju iz HNK u Zagrebu.
Europska pretplata nudi najatraktivnije dramske, baletne i operne premijerne naslove Slovenskoga narodnog gledališća iz Maribora i Hrvatskoga narodnog kazališta iz Zagreba. U tijeku su upisi pretplate za sezonu 2017./2018., a među različitim pretplatničkim paketima i ove godine u HNK pripremili su specijalno izdanje Europske pretplate u sklopu koje svojim gledateljima omogućavaju ekskluzivnu priliku da po povoljnim cijenama uživaju u odabranim dramskim, opernim i baletnim naslovima dviju velikih kazališnih kuća.
– S Europskom pretplatom postajete dio velike europske obitelji ljubitelja kazališta! – pozivaju iz HNK Zagreb.
Upis pretplate traje od 5. lipnja do 1. srpnja te od 4. rujna do 30. rujna 2017. Blagajna za upis pretplate otvorena je radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati, subotom od 10 do 13 sati.

Program:
Europska pretplata – SNG Maribor – HNK u Zagrebu

DRAMA
V. Majer – K. Golik – R. Medvešek
TKO PJEVA ZLO NE MISLI

William Shakespeare
HAMLET *SNG Maribor

OPERA
Richard Wagner
UKLETI HOLANDEZ

Claude-Michel SchÖnberg
LÉS MISERABLES (JADNICI) *SNG Maribor

BALET
Tamara Obrovac – Claudio Bernardo
APOKSIOMEN

BALETNA VEČER SUVREMENIH KOREOGRAFIJA
LIJEVA DESNA, LIJEVA DESNA *SNG Maribor

Foto: Scena.hr, Press arhiva