Ansambl Lado: Čuvajmo naše blago!
By redakcija On 28 ruj., 2017 At 09:08 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Koncert…

Lado priprema novi kulturni spektakl u splitskoj Spaladium Areni

Lado

LadoAnsambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske Lado priprema novi kulturni spektakl u splitskoj Spaladium Areni. Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije, koncert pod sloganom Čuvajmo naše blago održat će 1. prosinca 2017. godine u 19.00 sati, a splitska publika po prvi puta uživat će u ovogodišnjem cjelovečernjem programu Ispod duba stoljetnoga.
Program prikazuje neke od koreografija koje su nagrađivane kako na domaćim, tako i na inozemnim natjecateljskim festivalima, kao i koreografije koje na repertoar Ansambla prvi put donose pjesme i plesove Hrvata u Austriji, Mađarskoj te s područja uz rijeku Sutlu.
Svojim nastupima koji se sve više održavaju uz spektakularnu, inovativnu produkciju u velikim prostorima poput sportskih arena, LADO pomiče granice kulturoloških događanja i izvornost hrvatskog folklora predstavlja na potpuno novi, umjetničko-kreativni, suvremeni način.
Ulaznice za nastup ansambla LADO u Spaladium Areni, 1. prosinca u 19 sati mogu se kupiti online na Eventim.hr te na svim Eventim prodajnim mjestima. U razdoblju do 5. listopada ulaznice se mogu kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni od 70, 100, 120, 160 kn. Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova uz predočenje svog statusa ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 60 kn.

Foto: Press

comment closed