fbpx

Nakon Madrida, Roko Blažević na partiju u Moskvi!

Zagreb/Madrid…

Roko BlaževićRoko Blažević, hrvatski predstavnik na Izboru za pjesmu Eurovizije 2019. pridružio se 21-om natjecatelju na španjolskoj eurovizijskoj fiesti koja se proteklih dana održala u Madridu pod nazivom ”PrePartyES2019”.
Madrid je kao domaćin ovog događaja istaknuo povod – pola stoljeća od njihove eurovizijske pobjede, a pokrovitelj događanja bila je španjolska televizija RTVE.
U petak je na Welcome domjenku Roko Blažević prvi put susreo većinu natjecatelja s kojima će dijeliti eurovizijsku pozornicu – a obožavatelji su, unatoč kiši, čekali ispred hotela i madridskog centra ”La Riviera” ne bi li uhvatili trenutak s hrvatskim predstavnikom.
– Bio je ovo moj prvi pred-eurovizijski party i općenito prvi nastup hrvatskog predstavnika u Madridu, što mi je izuzetna čast! To se ne zaboravlja. A dojmovi? Prepun sam ih, i to u najpozitivnijem smislu! – odmah po povratku nam je Roko Blažević otkrio, ne skrivajući oduševljenje organizacijom ovog događaja.
Roko Blažević– Radi se o vrhunski organiziranom dvodnevnom događanju tijekom kojega predstavnici imaju sjajnu priliku predstaviti se ne samo obožavateljima, već najznačajnijim eurovizijskim medijima. Događaj je organiziran na vrhunskom nivou, domaćini sjajni, ali i publika – koja čini se – ”The Dream” pjeva bez greške!
Uz Michaela Ricea, britanskog predstavnika s kojime je prijateljstvo počelo tijekom njegova boravka u Zagrebu i gostovanju u showu ” Zvijezde pjevaju” te se nastavilo u Madridu, u kušanju španjolskih delicija, Roko je upoznao i predstavnike Albanije, Belgije, Crne Gore, Češke, Velike Britanije, Estonije, Finske, Rumunjske, Španjolske, Moldavije, Njemačke, San Marina, Grčke, Norveške te Izraela.

Foto: Press