Ne propustite: Mjuzikl za djecu Crvenkapica

Joza Ivakić…

Gradsko kazalište Joza Ivakić – Mjuzikl za djecu Crvenkapica

Medijski pokrovitelj Scena.hr

CrvenkapicaU GK Joza Ivakić, u subotu 5. siječnja 2019. godine s početkom u 11.00 sati, na programu je dječji mjuzikl Crvenkapica u režiji Vladimira Andrića. Dječji mjuzikl ‘Crvenkapica’ zasigurno je najraskošnija dječja predstava u stotinu godina dugoj kazališnoj tradiciji grada Vinkovaca. Originalna glazba, sedamnaest dječjih songova, mladi akademski glumci predvođeni Katarinom Šestić i nominiranim za Nagradu hrvatskog glumišta Ivanom Pokupićem jamstvo su da će ovaj mjuzikl djecu, ali i odrasle povesti na prekrasno glazbeno putovanje kroz šumu do bakine kućice.
Ona je malena djevojčica i svi zovu je Crvenkapica. Mama ju je po prvi put poslala bez pratnje kod bolesne bake, koja živi sama, u šumi, ali prije puta ju je opomenula: ‘Nemoj skretati s puta i ne razgovaraj sa strancima!
Je li Crvenkapica poslušala? Hoće li se sretno probiti kroz šumu do svoje bake? Putem susreće zeca Hilarija koji je u velikim brigama te leptiricu Duricu koja je napustila svoje prijatelje i otišla je živjeti sama, zauvijek, ali i vuka koji se zove Vučko i dugo nije ručao. Kako će proći njihovi susreti? Tko će prije stići do bakine kućice Vučko ili Crvenkapica? Hoće li zločesti Vučko uspjeti ostvariti svoje planove? Hoće li lovac Luka uspjeti spasiti baku i Crvenkapicu?
Odgovore na sva pitanja dobiti ćete ako posjetite vinkovačko kazalište, u subotu 5. siječnja.

Tekst: Vladimir Andrić i Vjekoslav Janković
Režija: Vladimir Andrić
Kostimi i scenografija: Ivana Pjevac
Skladatelj i glazbeni suradnik:Igor Valeri
Scenski pokret i koreografija: Maja Huber
Uloge:
Katarina Šestić – Crvenkapica
Marijan Josipović – Vučko
Matea Marušić – mama, baka
Ivan Pokupić – lovac Luka
Katarina Krištić – leptirica Durica
Vladimir Andrić – zec Hilarije
Zorko Bagić- leptiri
i Ivica Lučić kao narator
Cijena ulaznice: 15 kuna

Foto: Press