fbpx

Drugi dio nagrada Music pub: Massimo, Nina Badrić…

Zagreb…

Nina Badrić, Massimo, Urban&4, Stefany i Roko Blažević osvojili nagradu Music Pub

MassimoZavršena je dodjela glazbenih nagrada Music pub, koje se tradicionalno svakoga siječnja dodjeljuju u istoimenoj emisiji urednika i voditelja Zlatka Turkalja Turkija na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HRA2). Nakon što smo prošli tjedan doznali tko su dobitnici u kategorijama grupa godine, kantautorica godine, mlada pjevačica godine, novi bend te hit godine, sada su otkriveni dobitnici i u preostalim kategorijama.
Nina BadricNagrada za pjevačicu godine otišla je u ruke Nine Badrić, dok je pjevačem godine proglašen Massimo. Debitantski album J.R. Augusta „Dangerous Waters” proglašen je albumom godine. Nagradu za pjesmu godine dobili su Urban & 4 za pjesmu „Iskra”. Najbolja mlada pjevačica je Stefany, a najbolji mladi pjevač je Roko Blažević.
Podsjetimo, Nagrada Music pub za grupu godine otišla je u ruke Mladena Bodalca, čije je Prljavo kazalište 18. i 19. listopada 2019. održalo rasprodane koncerte u Areni Zagreb. Time su obilježili 30 godina od legendarnoga koncerta koji su 17. listopada 1989. održali u Zagrebu na tadašnjem Trgu Republike.
Magnar, koji predvodi pjevač Noa Rupčić, osvojio je nagradu „Moj prvi Music pub” za najbolji novi bend. Prošle godine su zahvaljujući pobjedi na natječaju nastupili kao predgrupa Općoj opasnosti u Domu sportova, te dobili priliku potpisati diskografski ugovor. Osim što pjeva u grupi Magnar, Noa Rupčić svira klavijature u kultnom rock bendu Kojoti, a igra i u mjuziklu „Jesus Christ Superstar” kazališta „Komedija”.
Pjesma „Teži slučaj” grupe Songkillers proglašena je hitom 2019. godine.
Pjevačica Zsa Zsa dobitnica je nagrade „Moj prvi Music pub” za najbolju mladu pjevačicu, zahvaljujući pjesmama „Sve što hoću” i „Zarobljena” koje su prošle godine bile pri samom vrhu top ljestvica Drugoga programa Hrvatskoga radija.

Foto: Press