fbpx

Natalie Cole premijerno u Zagrebu

Natalie ColeSvjetska glazbena zvijezda Natalie Cole nastupit će 3. studenoga 2013. po prvi puta u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Dobitnicu brojnih Grammya i kćer glazbene ikone Nat King Colea u Zagreb dovodi Star produkcija, a predstojeći je koncert  dio aktualne europske turneje Natalie Cole, kojom ova vrsna vokalistica predstavlja svoj novi studijski album ‘Natalie Cole en Español’.
Tijekom svoje bogate karijere Natalie Cole je za prestižnu nagradu Grammy nominirana čak dvadeset puta. Devet osvojenih Grammy-a kao i brojne druge glazbene nagrade – NAACP Image Award, American Music Awards, The George and Ira Gershwin Award, potvrda su njezinog velikog i svestranog glazbenog talenta. Svakako treba naglasiti i njezinu suradnju s brojnim velikanima svjetske glazbene scene među kojima su Jose Carreras, Placido Domingo, Andrea Bocelli, Whitney Houston, Bruce Springsteen i mnogi drugi.
Natalie ColePjevačica koju su američki glazbeni kritičari nazvali ‘zlatnim grlom’ bluesa i jazza i koja je do sada prodala preko 30 milijuna nosača zvuka, privatno je velika obožavateljica latino glazbenog izričaja. Natalie je neposredno prije lansiranja svog aktualnog albuma i otrkila da je ‘Natalie Cole en Español’ njezin album  za dušu koji je ispunio njezinu dogogodišnju želju.
Album donosi 12 klasika poput pjesme Frenesi i El Dia Que Me Quieras. Zanimljivo je naglasiti da je sve ove latino klasike već prethodno otpjevao i snimio njezin otac, pa je i ovaj album svojevrsna posveta velikom Nat King Coleu.
Inače, Natalie Cole je 1991. godine obarala rekorde prodaje s albumom ‘Unforgettable…with Love’, na kojem je otpjevala očeve klasike i koji je iznjedrio interaktivni duet ‘Unforgettable’ u izvedbi Natalie i Nat King Colea.
Ulaznice za koncert Natalie Cole u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski ili na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr po cijeni od 240/270/290/320/350 i 500 kuna.