Frano Ridjan: Pjevati s pjevačicom je najveća trauma iz djetinjstva

Frano Ridjan ulazi u transformator showa TLZP

Sljedeću emisiju zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato otvorit će bombastični nastup Lane Klingor Mihić s gostom iznenađenja u kojem će dvojac utjeloviti dvije megapopularne američke glazbene dive te izvesti njihov zajednički hit iz 1970-ih. U Cher iz cvijeta mladosti pretvorit će se Lana kojoj je nedostajao samo bod do pobjede u prošloj emisiji kada je utjelovila Seala, a u štikle energične Tine Turner u naponu snage uskočit će gost iznenađenja, a ove nedjelje to će biti voditelj Frano Ridjan.
– Ja u njega ni malo ne sumnjam – rekla je Lana za svog partnera u ovotjednoj emisiji, dok će Frano Ridjan pak morati suočiti sa svojim najvećim strahovima.
– Pjevati s pjevačicom je najveća trauma iz djetinjstva – izjavio je Frano Ridjan ususret svom nastupu.

Frano Ridjan

Najseksi baku Balkana Nedu Ukraden u sljedećoj će epizodi utjeloviti Neda Parmać pri čemu će otpjevati pjesmu Zora je.
– Pjesma je mnogima draga i time je veći pritisak da je ne uprskam – rekla je Neda.
– Možemo se svi poistovjetiti s tim stihovima, svi smo probdjeli noć, proplakali noć – dodaje ona prije nastupa.
Nakon što je u prošloj epizodi zanjihao bokovima poput legendarnog Elvisa Presleyja, Siniša Ružić ovoga puta uskače u cipele Toma Jonesa.
– Što se tiče plesnog talenta, mi smo tu negdje, Tom i ja – rekao je Siniša te dodao:
– Čini mi se da Tom Jones nije puno razrađivao neke sumanute koreografije.
Priliku da utjelovi snažnu energiju Indire dobio je Marko Braić koji će imitirati njezin nastup i otpjevati pjesmu s Dore You Will Never Break My Heart.
– Jako mi je neugodno jer meni nije toliko sjela Indira, nemam je prirodno u tom svom habitusu, pa sam je morao tražiti. Dolazi i ta prepreka što je ona tu i ako malo pretjeram, ne želim je naljutiti zbog toga – rekao je Marko.
Marina Orsag opet će postati muškarac, a ovoga puta imat će zadatak otpjevati pjesmu Willyja Williama na francuskom.
– Pjevam na francuskom i ne samo da je sve na francuskom nego nema ni ponavljanja kao što pjesme inače imaju refren – kaže Marina te dodaje da za ovaj nastup nema plesne koreografije, ali morat će se fokusirati na neke plesne pokrete.
– Izmiješane su mi emocije i to znači da jedva čekam nastup – rekla je Marina.
Fabijan Pavao Medvešek koji je prošloga puta utjelovio Lennyja Kravitza, ovoga puta uskače u žensku verziju, pri čemu će se transformirati u američku pjevačicu Pink i izvest će njezinu pjesmu Beautifull Trauma. Na pozornici će se pojaviti sa zahtjevnom koreografijom iz video spota pjesme. Iako je već prije išao na satove latino-američkih klasičnih plesova sa sestrom, kaže da mu za ovaj nastup to neće puno pomoći.
– Spoj svih zadataka u nastupu čini ovo ludom matematičkom jednadžbom, ali neka dođe – rekao je Fabijan.
Lu Jakelić transformirat će se ovoga puta u Urbana.
– Jako sam uzbuđena i sretna što sam ga dobila – kazala je Lu te ispričala kako je izgledao njezin prvi susret s Urbanom.
– On je moj uzor i kako ću se ja sada zezati da sam Damir Urban kad ga obožavam – kazala je Lu prije nastupa.
Mario Valentić na jednu noć postaje plavooka turska super zvijezda Tarkan, koji obožavateljice svojim stasom obara s nogu, a za ovaj nastup morao je naučiti riječi pjesme na turskom.
– Najveću sam pažnju usmjerio na fonetsko zapisivanje – rekao je Mario o svojoj pripremi za nastup.

Foto: Press