NK Lokomotiva u kazalištu na pripremama za utakmicu protiv Dinama
By redakcija On 1 ožu., 2019 At 11:04 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

U subotu nogometna poslastica: NK Lokomotiva – GNK Dinamo

NK Lokomotiva

NK Lokomotiva– Nogometaši NK Lokomotiva pripremaju se za nadolazeću utakmicu s Dinamom na najbolji mogući način – u kazalištu. Lokosi su uživali u predstavi Renea Bitorajca i Igora Mešina ‘Idemo uživo’, u kazalištu ‘Luda Kuća’. Izuzetno duhoviti glumci oduševili su igrače koji su ih rado nagradili dresovima. U zajedništvu i izvrsnoj atmosferi među Lokosima, nadamo se i sportskom uspjehu – poručuju iz NK Lokomotiva.
Ovu subotu očekuje nas prava nogometna poslastica. Odigrava se gradski derbi između Dinama i Lokomotive u Kranjčevićevoj, a igrači Lokomotive su predah u pripremama za utakmicu potražili u kazalištu na predstavi ‘Idemo uživo’.
NK Lokomotiva je u zadnja dva kola remizirala je bez pogodaka sa zadnje dvije momčadi prvenstva, Rudešom i Istrom. Utakmica je na rasporedu u subotu, 2. ožujka 2019. godine u 17.30 sati na stadionu u Kranjčevićevoj.
Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 60 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 40 kuna. Blagajne na stadionu otvaraju se dva sata prije početka susreta u 15.30 sati.

Foto: Press – NK Lokomotiva

comment closed