fbpx

Nokauti: Gobac u suzama, bura emocija i prva ispadanja iz natjecanja

Show…

Ja sam sad nagrabusio, kazao je Davor Gobac

Davor GobacU subotu smo vidjeli prvu od tri emisije nokauta The Voicea Hrvatska. U ovoj fazi natjecanja mentori suprotstavljaju po troje natjecatelja iz svojega tima, a nakon njihovih izvedbi odlučuju tko će dalje u natjecanje, za koga je natjecanje završeno, ali isto tako mogu dati i drugu priliku nekome da nastupi u finalu nokauta – glazbenom pripetavanju. Uoči emisije bilo je očito da mentorima nikako nije lako. Kako je kazao Ivan Dečak sada samo najbolji ostaju nakon što se rame uz rame natjecatelji iz istoga tima suprotsave jedni drugima. Sve postaje važno nakon što smo odabrali moćne glasove, kazao je Massimo. Sada slušamo i gledamo, kazao je Gobac uz napomenu da ne može biti siguran tko će biti bolji. Važan je glas i emocija, navela je Vanna zabrinuta jer se sada natjecatelji njezina tima bore jedan protiv drugoga.
Davor Gobac– Ja sam sad nagrabusio – kazao je Davor Gobac i tako najavio nastupe i priču o radu u njegovom timu koji čine glazbeni producent Srđan Sekulović Skansi i vokalna trenerica Đina Damjanović. – Zadovoljan sam sa svojim razredom, ali još ne znam kako se ponašaju u izvanrednim situacijama – kazao je Gobac. Molim bez dramljenja, bez suza jer tko i napusti ovaj tim uvijek će ostati dio tima Gobac, upozorio je na pripremama za nokaute.
Na kraju emisije mentori su još jednom komentirali svoje odluke.
– Imam neku viziju kako tim ide dalje i zato sam dala šansu Albini – rekla je Vanna.
– Vjerujem da je Dora malo iskusnija i mislim da bi moglo biti vrlo korisno to što sam ju ostavio – rekao je Gobac koji je istaknuo da mu se činilo da su svi bili odlični i da je bilo jako teško donijeti odluku koga poslati kući.
Tako je završila prva od tri emisije nokauta iz kojih mentori izlaze s po 6 natjecatelja u timu s kojima će ući u dvoboje. U svakoj od emisija nokauta mentori odlučuju o najmanje jednom natjecatelju koji nastavlja natjecanje, najmanje jednom koji napušta natjecanje a netko može dobiti i drugu priliku kako bi mentor još jednom provjerio svoju odluku u glazbenom pripetavanju– finalu nokauta.
Koliko je teško i emotivno mentorima pri donošenju odluka vidjeli smo već u prvom Nokautu, a što ih tek čeka u sljedećim emisijama?

Foto: Press – Dario Njavro/HRT