fbpx

Pamela Ramljak: Snimila sam album za svoju dušu!

Ekskluzivne fotografije…

Lijepa pjevačica za portal Scena.hr govori o karijeri, nastupima i braku

Pamela Ramljak– Prošle godine sam izdala album ‘Prijateljica‘. I to je bio moj prvi album na kojem sam se ‘ispucala’. Kad si dugo vremena u ženskom bendu, onda nekako imaš dojam da nisi otpjevao sve što si mogao. Uvijek se moraš kočiti jer su tu još dvije cure u pitanju, i trebaju biti svi jednako zastupljeni. I kad sam sama počela raditi, željela sam za svoju dušu izbaciti jedan album koji je kvalitetan pop album. To je moj autorski jer sam imala toliko pjesama u srcu i glavi i to sam izbacila – ispričala je Pamela Ramljak za portal Scena.hr. Bivša članica grupe Feminnem kaže da će i dalje pisati pjesme, ali je počela surađivati i s drugim izvođačima.

‘Ispod kože’
– To se vidi na mom posljednjem singlu ‘Ispod kože‘ na koji sam jako ponosna i to je moj najuspješniji singl. U mjesec Pamela Ramljakdana na YouTubeu ima više od 300 tisuća pregleda, a što je odlično za pjesmu bez golotinje – kroz smijeh je rekla Pamela. Pjevačica je ponosna na tu pjesmu jer se sluša i u regiji. Pamela će ljeto provesti radno.
– To je glazbeniku nešto najljepše što se može dogoditi, ne moram se brinuti za egzistenciju od jeseni – naglasila je šaljivo. Pamela zbog glasa izbjegava alkohol i gazirane sokove te cigarete.
– Iako od cigarete imam onako malo promukli glas, što mi se sviđa, ali dugoročno bi mi naštetile. Pijem samo vodu. Izbjegavam i jako hladno i jako vruće. Također, glasno pričanje – naglasila je. Pamela puno nastupa na svadbama.

Pjevači trebaju imati izuzetnu kondiciju za nastupe na svadbama
– Jako sam zahvalna svojim profesorima bez kojih danas ne bih mogla pjevati na svadbama. To je najzahtjevnija vrsta posla. Da bi pjevali na svadbama, pjevači moraju imati izuzetnu kondiciju. I ja iznimno cijenim kolege koji pjevaju na svadbama. Kad glas trošiš po šest, sedam sati u jednoj noći bez prestanka, to zaista traži tehniku, a da ne ostaneš bez glasa. Na tim nastupima pjevač ne smije krivo pjevati jer će definitivno ostati bez glasa, ako ne tu noć, onda za pola godine – objasnila je Pamela. Pjevačica voli svoj posao jer joj ni jedan dan ne izgleda isto te često putuje u zanimljive gradove i mjesta. Pamela uživa u braku s Mladenom Salajsterom. Kaže da joj je suprug velika podrška u glazbenoj karijeri i realan kritičar.

Pamela RamljakUživa u braku
– Mladen je jako muzikalan, i kad ćemo imati dijete, nadam se da će biti jednako muzikalno. Ja bih to jako voljela. Moj suprug nema ‘dlake na jeziku’ i uvijek kaže što misli o mojoj pjesmi, albumu. Sve što mi kaže ‘drži vodu’ i poslušam njegov savjet. On je želio da snimim pjesmu ‘Ispod kože’ jer je znao da će mi donijeti puno posla. I nije pogriješio – istaknula je Pamela.

Foto: Prisk