fbpx

Prljavo kazalište: Nezaboravan koncert na velikom platnu

Zagreb…

Prljavo kazalište 9. svibnja u CineStaru prikazuje nezaboravan koncert sa stadiona Zagreb

Prljavo kazališteNa tragu svjetskih bendova i Prljavo kazalište dolazi u kina sa spektakularnom snimkom nastupa! Koncert održan 31. svibnja 2018. godine na stadionu u Kranjčevićevoj pamti 35000 obožavatelja koji su imali sreću tog dana biti uz Prljavo kazalište, kao što su i Prljavci upamtili tu energiju koju im je publika pružila. Spektakularnim nastupom i vrhunskom produkcijom definitivno su pomaknuli ljestvicu vlastitih nastupa. Koncert su snimili 4K kamerama i u 5.1 zvuku, a u četvrtak 9. svibnja u CineStar kinima moći ćete vidjeti što ste propustili uživo te ljetne večeri 2018. godine. A oni koji su bili moći će još jednom proživjeti svaku emociju iz sasvim druge perspektive i sa savršenim pogledom na sve detalje.
40 fenomenalnih godina karijere Prljavo Kazalište obilježilo je nizom koncerata te velikom australskom i američko-kanadskom turnejom 2018. godine. Veliko finale održali su u Zagrebu na jednom od rijetkih neosvojenih koncertnih prostora, Stadionu u Kranjčevićevoj, a da je atmosfera bila odlična, štoviše prava slavljenička, potvrđuje i činjenica da je koncert bio rasprodan. Tako su Prljavci zakoračili pred 35 tisuća obožavatelja i odsvirali svoje najveće hitove. Ovaj koncert, kao dokaz raskošne i dosad neviđene tehničke produkcije i spektakularne atmosfere, dobio je i prije objavljivanja nagradu za najbolji koncert godine.
Ne propustite ovaj audiovizualni doživljaj u kinima CineStar Novi Zagreb, Varaždin, Rijeka, Mall of Split, Osijek i Mostar te u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema gdje će biti i premijera s članovima benda. Ova projekcija nema reprizu i događa se samo u četvrtak 9. svibnja, a broj mjesta je ograničen.

Foto: Press – Leveex produkcija