fbpx

Pridružite se: Radionice o vršnjačkom nasilju

Zagreb…

Radionice o vršnjačkom nasilju će voditi psiholozi iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

o vršnjačkom nasiljuKao popratni program 20. Naj,naj,naj festivala koji počinje za dva dana 26. veljače u 11.00 sati i u cijelosti je posvećen vršnjačkom nasilju, odvijat će se i radionice o vršnjačkom nasilju za djecu i roditelje.
Radionice će voditi psiholozi iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, a najavljene su sljedeće teme i termini:
26. veljače u 12.30 sati “Cyberbullying: nevidljive masnice nevidljivog nasilja u cyber svijetu” za djecu; u 18.00 sati “O vršnjačkom nasilju nasilju općenito: Kada prestaje zabava i počinje nasilje? Što TI možeš učiniti?” za djecu.
29. veljače u 11.00 sati “Naučimo zajedno ploviti morem mogućnosti i rizika suvremenih tehnologija generacije naših milenijalaca!” za roditelje; u 12.00 sati “O vršnjačkom nasilju nasilju općenito: Kada prestaje zabava i počinje nasilje? Što TI možeš učiniti?” za djecu; u 18.00 sati “Cyberbullying: nevidljive masnice nevidljivog nasilja u cyber svijetu” za djecu (radionica se iznimno održava u Maloj sceni,Medveščak 1).
1. ožujka u 11.00 sati “Naučimo zajedno ploviti morem mogućnosti i rizika suvremenih tehnologija generacije naših milenijalaca! za roditelje.
Na radionice se možete prijaviti ili putem Inboxa na službenim Facebook stranicama Gradskog kazališta Žar ptica, na mail marketing@zar-ptica.hr ili na broj telefona 01/2347 855.
Broj sudionika je ograničen.
20. Naj,naj,naj festival kao sastavni dio velikog projekta #naNAjjače protiv vršnjačkog nasilja, održavat će se do 1. ožujka i bit će donatorskog karaktera.
Sve ulaznice po simboličnoj cijeni od 10 kuna namijenjene su financijskoj potpori projekata protiv vršnjačkog nasilja u šest osnovnih škola u Hrvatskoj, a dostupne su online na www.zar-ptica.hr.

Foto: Press