fbpx

Tony Cetinski nezaboravnim koncertom oduševio osječku publiku

Gradski vrt…

Tony se nezaboravnim trosatnim koncertom odužio osječkoj publici koja ga vjerno prati sve ove godine

Tony CetinskiKoncertna turneja Tonyja Cetinskog ovog se vikenda nastavila u Osijeku. Dvorana Gradski vrt ovoga je puta ugostila jednu od najtraženijih regionalnih zvijezda Tonyja Cetinskog, koji upravo ovom turnejom obilježava 25 godina izuzetno uspješne karijere. Od uvodnih taktova pjesme ‘Krik’ generacije fanova pjevala su s Tonyjem njegove brojne starije hitove, ‘Kad žena zavoli’, ‘Opet si pobijedila’, ‘Neka te odvede’, ‘Od milijun žena’, ’23. prosinac’, kao i aktualni ‘Mjesečar’, ‘Vjera Nevjera’, te ‘Od trnja do zvijezda’. Posebno zadovoljstvo i raspoloženje vladalo je kada je Tony Cetinski izveo nezaboravnu baladu ‘Caruso’.
Teško je tekstom opisati Tonyjev koncertni zadatak, obzirom da trosatnim nastupom nije lako obuhvatiti 25 karijere i sve pjesme. Ipak, Tony je i ovoga puta na zadovoljstvo svih, ispunio očekivanja publike, koja je sa velikim nestrpljenjem očekivala njegov koncert u Gradu na Dravi i nezaboravnim trosatnim koncertom odužio se osječkoj publici koja ga vjerno prati sve ove godine.
Raspoloženu publiku uoči Tonyjevog nastupa dodatno su zagrijali dečki iz grupe Pravila Igre, koji su nakon Beograda i Zagreba ponovno opravdali poziv na ovu turneju. Nakon nastupa nisu krili oduševljenje reakcijom osječke publike, koja je sa njima otpjevala njihove pjesme ‘Nebo na mojoj strani’, ‘Lijek za besane noći’ i ‘Na ulazu’.
Tony CetinskiUz Pravila Igre na pozornici je zapjevao i natjecatelj The Voice-a odlični Alen Bičević koji je zajedno sa Tonyjem otpjevao pjesmu ‘Lagala nas mala’.
Tonyju i cijeloj ekipi nakon Beograda, Zagreba i Osijeka slijedi kratki odmor uoči nastavka turneje 17. travnja u Novom Sadu te 29. travnja u Splitu i Spaladium Areni.

Foto: Željko Šepić