fbpx

Predstava Hotel 88 – ugrabite posljednje karte!

Rasprodana predstava Hotel 88 u Kerempuhu igra u novom terminu

U Zagrebu je već treći put, no i dalje se traži karta više!

Zamislite da na svom bračnom putovanju u hotelu sretnete bivšeg muža koji je također došao na medeni mjesec sa svojom novom suprugom? Upravo to se dogodilo Ani i Marku, glavnim junacima predstave Hotel 88. Tokom te sudbonosne noći u Hotelu 88 životi ovo četvero ljudi doživjet će urnebesne promjene. Nakon rasprodanog termina u 20 sati, objavljen je novi termin igranja – u 18 sati, 24. travnja u kazalištu Kerempuh!

Hotel 88 romantična je priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta Privatni životiN. Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

– To je predstava koju baš volim, uzbudljiva i duhovita priča o dva para, mješavina je žanrova, malo je vodvilj, malo je komedija zabune, malo ima i melodrame, poprilično izazovan glumački komad jer morate držati pažnju, ritam i morate biti duhoviti, lagani i šarmantni. I pokazalo se da publika to voli – rekao je glumac Milan Marić.

Osim što je voli publika, vole ju i glumici.

– Obožavamo ju igrati. I kad smo umorni ili tužni, dobijemo takvu energiju od publike, da izađemo sretni i izliječeni. Nevjerojatna je ta razmjena – rekla je Tamara Krcunović i otkrila tajnu popularnosti predstave kojoj se bliži 500-ta izvedba.

– Premda se radi o komediji, mi smo ju shvatili ozbiljno. Iza Hotela 88 stoji veliki rad. Dugo smo ju probavali da bude precizna kako nešto što blizu vodvilju i treba biti – istaknula je Tamara.

Fenomen Hotela 88

Hotel 88 predstava je koja igra već pet godina, a uskoro joj se bliži 500-ta izvedba. Još uvijek se za svaku izvedbu traži karta više, a sve je popularnija i izvan granica Srbije. Trend nestanaka ulaznica odmah nakon puštanja u prodaju pretočio se i na zagrebačku publiku. Podsjetimo, ovo je treći put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera krajem prošle godine u Tvornici Kulture okupila je preko 800 gledatelja. Ekipa Hotela 88 uskoro se priprema za američku turneju.

Ulaznice su dostupne na mojekarte.hr.

Foto: Press – Musictime