Vrhunske dramske predstave u HNK

Zagreb…

Jesen u HNK u Zagrebu

HNK u ZagrebuDo kraja mjeseca studenoga ne propustite pogledati vrhunske dramske predstave i to posljednji put ove godine. Prema programu HNK u Zagrebu u studenom tako imamo priliku pogledati dramske naslove: Glumica – redatelj Pascal Rambert, Tri zime – redatelj Ivica Buljan i Svaki tvoj rođendan – redatelj Rene Medvešek.

GLUMICA
Redatelj: Pascal Rambert
Priča o velikoj divi ruskog teatra koju publika obožava, a koja će nenadano umrijeti. Rambertova melodrama je posveta ljubavi i kazališnoj umjetnosti kroz koju se provlači ideja o svijetu koji se približava svome kraju.
Izvedba: 20.11.
Ulaznice na linku.

TRI ZIME
Redatelj: Ivica Buljan
Predstava govori o tri zime: 1945., 1990. i 2011 i povijesti jedne obitelji. Drama je s velikim uspjehom praizvedena u Londonu, u New Yorku je osvojila uglednu Susan Smith Blackburn Prize, a zagrebačka izvedba izazvala je nepodijeljeno oduševljene, postavši pravim hitom.
Izvedbe: 21.11. i 22.11.
Ulaznice na linku.

SVAKI TVOJ ROĐENDAN
Redatelj: Rene Medvešek
Drama Mire Gavrana koja prati život jedne zagrebačke obitelji tijekom šezdeset godina. U scenama podijeljenim desetogodišnjim razmakom upoznajemo Marijanove roditelje, djeda i baku, polubrata, prijatelje, njihovu djecu, kolege, ljubavnice, cijelu lepezu različitih muških i ženskih likova koje pratimo u njihovu svakodnevnom životu.
Izvedba: 27.11.
Ulaznice na linku

INFORMACIJE, REZERVACIJE I PRODAJA ULAZNICA, BLAGAJNA: 01 4888 415, [email protected]
GRUPNE REZERVACIJE: 01 4888 401 /, 413 / 414 / 419

Foto: Press