fbpx

Za Scenu: Josipa Lisac: Moja magija i moje želje!

Glazbena diva…

Josipa snima novi studijski album, planira snimiti CD poezije, te priprema projekt tradicionalne pjesme

Josipa LisacJosipa Lisac nagrađena je glazbenom nagradom Porin u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu ‘Tu’, autora, aranžera i producenta, Srđana Sekulovića Skansija te koautora teksta, Saše Antića. Porinom je nagrađena peti put.
– Jako je lijepi osjećaj. Lijepo je biti na Porinu. Trebamo voljeti Porin. Imam ja još nekih lijepih ideja. Sad imam novu pjesmu koju ću lansirati tijekom travnja. To je pjesma Porin‘Moja magija’ – rekla je glazbena diva za portal Scena.hr. Autor, aranžer i producent pjesme ‘Moja magija’ je Jani Hace, basist poznate slovenske grupe Siddharta, a tekst je napisala Alka Vuica. Osim pjesme ‘Moja magija‘, glazbenica priprema nove pjesme za studijski album. Josipa nam je otkrila i još neke želje.
– Imam još  jedan jako lijepi projekt, a to je tradicionalna pjesma. Na tom projektu surađujem s Jazz orkestrom HRT-a. Onda još jedan projekt, a to je CD poezije. Već sam tri pjesme snimila od Vesne Parun. Bilo bi jako lijepo napraviti jedan audio zapis. To su neke moje želje da nastavim raditi – ispričala je Josipa za portal Scena.hr.

Foto: Prisk.hr