fbpx

Amara Charles: Duhovnost kroz seksualnost!

Radionice…

Izrazite vlastite intimne misli

Amara Charles– Katkad nam se svima čini da jednostavno ne možemo i ne znamo izraziti svoje najintimnije potrebe, da nas partner ne razumije i da ne razumijemo ni mi njega. Čini nam se da strast jenjava i da se prvobitna iskra nepovratno ugasila i da, kada govorimo o intimnosti, pretežno živimo u mračnoj sobi nametnutih pravila i navika. Potpuna sreća dolazi onda kada se usudimo poželjeti i izraziti vlastite intimne misli – kaže Amara Charles, priznata stručnjakinja na području intimnih odnosa, te autorica najprodavanije knjige The Sexual Practices of Quodoushka. Ona će po prvi puta u Hrvatskoj, ovo ljeto, od 18. – 20. srpnja te od 24. – 27. srpnja održati dvije radionice na temu autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti.
Radionica Erotska inteligencija žene (od 18. – 20. srpnja) namijenjena je samo ženama koje žele otkriti snagu autentične žene u sebi, izraziti svoju žensku mudrost, produbiti i obogatiti svoje seksualne odnose te kako njegovati svoju ženstvenu energiju, da bi u svoj život unijele novu dozu vitalnosti. U periodu od 24. – 27. srpnja održat će se i radionica pod nazivom Otkrijte svoju prirodnu erotičnost, namijenjena muškarcima, ženama i parovima, koji teže za produbljenjem i obogaćivanjem erotske i senzualne dimenzije u svojim odnosima. Polaznici će proučavati i drevne vještine i znanja za poboljšanje umijeća u intimnim odnosima, poticanja senzualnosti te kako bolje razumijeti partnerove potrebe. Obje radionice održat će se u Međimurskoj županiji, a detaljne informacije o mjestu održavanja svi će sudionici primiti nakon prijave na radionicu.
Amara Charles u svojoj je 25-godišnjoj praksi potaknula brojne muškarce i žene na području osvještavanja autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti, te uspješno pomaže u pomicanju granice svijesti pojedinca i razotkrivanju novih dimenzija povezanosti u intimnim, partnerskim odnosima. Gostovala je u brojnim emisijama i međunarodnim konferencijama o odnosima.

Foto: Press