fbpx

Poznati Dalmatinci otkrili: Metoda za brak!

Split….

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Hit predstava Metoda za brak gostovala u Splitu, a poznati Dalmatinci pohrlili riješiti bračne probleme

Giuliano, KristinaNova predstava Hit teatra, duhovita i uzbudljiva komedija ‘MetODA za brak‘, jučer je do posljednjeg mjesta napunila Dvoranu Lora u Splitu, a kako uz obilje smijeha riješiti svoje bračne probleme, pohrlili su vidjeti i brojni poznati Splićani. Tako su u prvim redovima u ovoj 70-minutnoj humorističnoj predstavi prepunoj zaraznog humora i dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa uživali i dugogodišnji bračni parovi Viktorija i Dino Rađa i Arijana Čulinapjevač Giuliano i njegova supruga Kristina, kao i voditelj Ivo Perkušić i glumica Arijana Čulina.
Najviše je pažnje plijenio uvijek dobro raspoložen Zuhra, odnosno gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)zgoda našao između dvije vatre, svoje supruge u ulozi Mateje Elezović, i opasne i britke bračne savjetnice, koju glumi Petra Težak, a obje su oduševile publiku svojim vrckavim i sigurnim interpretacijama.
Metoda za brakInače, obje su glumice završile glumu u gradu pod Marjanom, pa su posebno omiljene u splitskim kazališnim krugovima, a Mateja Elezović je osnivačica i umjetnička voditeljica Hit teatra koji uspješno djeluje već četiri godine, koji je zaslužan i za hit predstavu Vlaška posla što se i dan-danas nakon više od 50 izvedbi igra po pozornicama Lijepe naše.
Nakon Splita predstava gostuje u Zadru, i to već u petak 5. veljače u HNK Zadar, a zatim se veseli trio vraća doma gdje će odigrati još dvije predstave za zagrebačku publiku. Smijeh je lijek za sve pa tko nije, ima priliku rezervirati svoje mjesto u jednoj od dvije izvedbe u Vidri, 10. i 24. veljače s početkom u 20 sati.

Foto: Press