fbpx

Centar KNAP – Tjedan otvorenih vrata

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

KNAP– Svi koji žele doći pogledati što smo i gdje smo, što radimo i kako radimo, dobrodošli u Ivanićgradsku 41a, a ako žele mogu se i sami okušati na raznim plesnim, dramskim, likovnim ili glazbenim radionicama za djecu, mlade i odrasle – pozivaju iz centra Knap.
Centar KNAP otvara svoja vrata za sve posjetitelje od ponedjeljka 26. rujna do petka 30. rujna 2016. godine. U sklopu tjedna otvorenih vrata u atriju centra će biti predstavljen i zanimljiv projekt Park znanosti, koji će sigurno razveseliti i zainteresirati male i velike.
Uz program otvorenih kreativnih radionica održati će se i program Vrtić u kvartovskom kinu u suradnji udrugom Djeca susreću umjetnost, kad u goste dolaze mališani iz peščenićkih vrtića Cvrćak i Duga, i po prvi puta upoznati će se s filmskom umjetnošću uz animirani film Ernest i Celestine.
Pripremljeno je i vrlo zanimljivo predavanje, koje će sigurno koristiti roditeljima svih školaraca, a radi se o besplatnom savjetovanju za roditelje o unaprijeđenju strategija učenja za djecu koje će se održati u petak 30. rujna u 19,00 sati.
Sve posjetitelje centra KNAP očekuje veliko iznenađenje koje priprema street-art umjetnik svjetskih razmjera – CHEZ, koji je krenuo s izradom novog murala u atriju centra Knap, u sklopu već dobro poznate akcije – Volim Pešču.

Foto: Press