fbpx

Miss i Mister Turizma: Ana Lauc i Matej Cvitanović nisu očekivali titulu!

Vlatka Pokos i Boris Kosmac– Nisam vjerovala da sam pobijedila. Još sam u šoku – rekla je za portal Scena.hr lijepa Ana Lauc. Splićanka je sinoć na desetom po redu izboru Miss i Mistera Turizma Hrvatske u glamuroznom prostoru Cafe del Mara hotel Palazzo u Poreču osvojila titulu najljepše.
– Prva mi je čestitala sestra. Rekla mi je da je jako ponosna na mene i da je to očekivala – kaže studentica ekonomije i manekenka.
Misterom Turizma proglašen je mladi košarkaš Matej Cvitanović iz Splita. Mateja je također iznenadila pobjeda.
– Nisam očekivao i kad su rekli moje ime ‘srce mi je skoro stalo’ – prisjetio se Matej. Iako već ima brojne obožavateljice, Matej kaže, da ga slava neće promijeniti.

Ana i Matej Hrvatsku će predstavljati krajem godine na svjetskom izboru  u Dominikanskoj Republici i Novoj Gvineji. Program su vodili Vlatka Pokos i Boris Kosmač voditelj i vlasnik licence Miss i Mistera Turizma za RH. U zabavnom dijelu programa, gosti večeri Bojan Jambrošić, Leo, Alka Vuica napravili su uzavrelu atmosferu na rivi. Publika je odlično prihvatila i glumicu Milu Elegović, koje se predstavila sa svojom novom pjesmom. Kreatorska zvijezda bila je mlada dizajnerica Nikolina Poropat koja je osmislila kolekciju unikatnih torbi i cipela inspirirana podmorjem. Brend se zove Feeling Fashion i sve je ostavio bez daha. Krunu i ogrlicu koju će Ana Lauc nositi u Novoj Gvineji  predao je domaćin Idriz Ferati, a lentu prvoj pratilji predao je gradonačelnik Poreča Edi Štifanić, a prvom pratitelju lentu je predala glasnogovornica Grada Saša Gutman. Lente pobjednicima predali su Nikolina Miljanović, Cafe del Mar te Antun Weinfurtner.

Iz Slovenije na izbor je došao i jedan od najpoznatijih slovenskih pjevača Werner, a kako je sve bilo u znaku ulaska Hrvatske u EU sve je ugodno iznenadila i Maja Blagdan koja je na Eurosongu imala najbolji uspjeh, četvrto mjesto.
Izbor je završio spektakularnim vatrometom.

Prva pratilja je Lana Gržetić, a pratitelj Juro Jakovljević, a drugi pratitelji su Marija Pakaci i Lucijan Savić.

[nggallery id=157]