Natječaj: Trešnjevački fotomaraton 2019. / Jarun
By redakcija On 1 srp., 2019 At 04:50 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Zagreb…

Natječaj je namijenjen svim fotografima

NatječajGalerija Modulor / Centar za kulturu Trešnjevka u ponedjeljak, 1. srpnja 2019. objavila je natječaj za fotografsko stvaralaštvo pod nazivom Trešnjevački fotomaraton 2019. / Jarun. Natječaj je namijenjen svim fotografima.
Tematske cjeline i smjernice za snimanje su sljedeće: sve što je vezano za područje gradske četvrti Jarun, uključujući objekte, jezero, rijeku Savu, sportove, ljude, prirodu, događanja, skupine ljudi, itd.
Sam proces fotografiranja traje nekoliko mjeseci – od 1.7.2019. do 30.9.2019.
Bit će odabrano 30-ak autora, sa jednom ili sa serijom fotografija. Rezultati će biti objavljeni oko 1. studenoga 2019. Izložba odabranih fotografija će biti postavljena u Galeriji Modulor (CeKate-a) u mjesecu prosincu 2019. godine.
Ocjenjivački sud: fotograf Luka Mjeda, voditeljica Galerije Modulor Saša Martinović Kunović te jedan od pobjednika prethodnog foto-natječaja u organizaciji CeKaTe-a. Najbolji radovi po izboru Ocjenjivačkog suda te po izboru publike bit će nagrađeni foto-monografijama ili drugim prigodnim nagradama.
Digitalne fotografske zapise (fotografije) – od 1 do 5 komada – treba do kraja rujna dostaviti na CD-u u CeKaTe, zajedno s kratkim životopisom autora i pripadajućim podacima te kontakt telefonom i e-mail adresom. Digitalni fotografski zapisi trebaju biti u dobroj rezoluciji (za izradu fotografija na izložbi i za katalog). Ostalih ograničenja nema. Dozvoljeno je obrađivanje fotografija i razne tehnike. Digitalni fotografski zapisi trebaju biti označeni imenom autora te nazivom slike. CeKaTe se obvezuje izraditi fotografije za izložbu, pod uvjetom da su poslane u dobroj rezoluciji. Izložbu će pratiti katalog u kojem će biti zastupljeni svi autori sa jednom fotografijom.

Adresa za dostavu:
Galerija Modulor
Centar za kulturu Trešnjevka (CeKaTe)
Park Stara Trešnjevka 1, 10000 Zagreb
s naznakom: za Trešnjevački fotomaraton 2019.

Foto: Press

comment closed