fbpx

Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome

Lisinski Atrium

Svečanim koncertom Zagrebačke filharmonije, prošloga je petka započeo program Lisinski Atrium koji donosi plejadu vrhunskih izvođača u fantastičnom ambijentu na spektakularnoj pozornici na otvorenome!

Lisinski Atrium

U novom uzbudljivom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornicu između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika uspet će se neke od najvećih glazbenih zvijezda pop, rock, blues, etno i jazz-glazbe, kao i slavna glumačka imena!

Samo do kraja ovoga mjeseca, očekuju nas čak četiri događaja!

Ovoga četvrtka, 27. svibnja na pozornicu najveće hitove iz svoje bogate dvadesetogodišnje karijere donosi Gospodin Glas – Jacques Houdek!

U Lisinski Atrium u subotu, 29. svibnja legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček dolazi u pratnji Greenhouse Blues Banda predstaviti svoj hvaljeni novi materijal te izvesti nezaboravne domaće uspješnice, kao i bezvremenske jazz-standarde i najpoznatije pjesme kultne Janis Joplin!

U pjesmama i izvedbi jedinstvene dive Amire Medunjanin, čiji su koncerti najavljeni za 23. i 24. svibnja odgođeni zbog vremenskih uvjeta, uživat ćemo u nedjelju i ponedjeljak, 30. i 31. svibnja.

Također zbog najavljenog kišnog vremena, s 25. svibnja na 9. lipnja odgođeno je gostovanje poznatog komičara i glumca Željka Pervana, koji će svojim novim showom Ljubav i zloba 1 okružiti zgradu Lisinskog salvama smijeha!

Sva događanja započinju u 20.30 sati, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.

Vidimo se u Lisinski Atriumu – u Lisinskom otvorenom za sve!

Bogat program do sredine srpnja provjerite ovdje.

Foto: Press